Sayfa 369/602 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz kağıtlar bence son dalga.... Bun yükselişi 225 235 dolar civarına çekip 50 dolarlık aşağı bir hareket bekliyorum...
    Önümüzdeki hafta çarşamba-perşembe film kopar diye düşünüyorum... YTD.
    Rakamları tl olarakta yazarsanız dostlarımız için daha anlaşılır olur.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Rakamları tl olarakta yazarsanız dostlarımız için daha anlaşılır olur.
    Esma Hn. dolar çok sert hareketler yapıyor. Günlük olarak dikkatli şekilde takip etmek gerekiyor. Zaten ters kolerasyon da var.... Becerebilenler için müthiş kar marjları bırakıyor. Doların çok sert hareket etmesinden dolayı tl karşılıklarını yazsam bile yarın için bir anlamı kalmıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Esma Hn. dolar çok sert hareketler yapıyor. Günlük olarak dikkatli şekilde takip etmek gerekiyor. Zaten ters kolerasyon da var.... Becerebilenler için müthiş kar marjları bırakıyor. Doların çok sert hareket etmesinden dolayı tl karşılıklarını yazsam bile yarın için bir anlamı kalmıyor...
    Bahsettiğim kar marjlarını toparlayabilecek işlemleri manuel yapabilmek çok zor. Robotlar bu işi de çözüyor...
    Bir de;
    Yan tahtalarda olan arkadaşlar çok dikkatli olsun. Dolar bazında 200 günlük ortalamaların aşağısına düşmelerini bekliyorum. Yan tahtaların hareketlerine bakarken 2019-2020 tarihlerinde yapmış oldukları primleri muhakkak hesaba katmak gerekiyor. Celik Hoca nın listesi içerisinde gerçekten çok beğendiğim kağıtlar var... Sağolsun paylaşıyor..

4. Tesekkur ederim...

5. selam sevgili forum üyeleri arkadaşlar uzun süredi takip ediyorum 3 gün önce sadece sayın çelik bey e akis bedelli hakkında soru sormak için üye oldum ve sağolsun yardımcı oldu hem akis de ha edişlerim olan rüçhan larımı üstüde bir okadar daha satın alarak bedellisine girdim ve ostimden de rüçhan alarak bedellisine katıldım ilk kez yaptıgım bu işlemlerde bir sorun yaşamadım ancak sonu nasıl bitecek bende merakla bekliyorum zira aldıgım tutarlar azımsanmayacak kadar çok kendi sermayeme göre umarım benim için ve varsa katılan yada alan arkadaslar için hakkımızda hayırlısı olur bu arada bist100 ile oynuyorlar btc ile oynadıkları gibi portfeyümdeki 20 farklı hissemin bir çogunu sattım sadece zararda olanlar beklemede
    aksgy
    mepet
    ostim ( rüçhan)
    trgyo
    ykbnk

6. Hakkınızı helal edin.. Böyle kafamıza göre yazıyoruz ediyoruz, iyi mi ediyoruz yoksa fenalık mı ediyoruz emin olamıyorum. İnsanlara faydalı mı olmaya çalışıyoruz yoksa egomuzu mu besliyoruz bilemiyorum... Ben bir süre sadece takip edip yönlendirmeye giren yorumlar yapmayı bırakayım... Cümleten bol kazançlar dilerim... İyi niyetle emeğini paylaşan arkadaşlarımın hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Küçük karı olmayan arşa gitmiş kağıtlardan çıkış devam ediyor bu endeksi tutabilir THY ayağıyla artık ana kağıtlara giriş çok belli oldu

Arçelik Tofaş koç THY cola Tüpraş gibi

Bunların yanında halka açıklığı 5 olan 1 lira temettüsu olan İsdemir yine halka açıklığı az ucuz vesbe deva ve grafik olarak 19 dan beri harekete başlayan yılların verdiği basınçla indes

Spekülatif tek tutulacak kağıt gedza 10 sermaye iyi kar büyüyen yatırım yapan firma
    Nilkiz kardeşim INDES de ile ilgili güncel yorumun nedir bilanço sonrası sen daha yakından takip ediyorsun bilançosu güzel gideri var mı sence daha
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

8.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Hakkınızı helal edin.. Böyle kafamıza göre yazıyoruz ediyoruz, iyi mi ediyoruz yoksa fenalık mı ediyoruz emin olamıyorum. İnsanlara faydalı mı olmaya çalışıyoruz yoksa egomuzu mu besliyoruz bilemiyorum... Ben bir süre sadece takip edip yönlendirmeye giren yorumlar yapmayı bırakayım... Cümleten bol kazançlar dilerim... İyi niyetle emeğini paylaşan arkadaşlarımın hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim.
    Olurmu oyle iyiniyetinizden şüphe yok bence faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz.Burası bir aile ortamı herkes iyiniyetle fikrini yazmalı faydalı olduğundan şüphe duymayınız lütfen.

Sayfa 369/602 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •