Ben enerji hisselerini takip ederim yillardir. Ve bu grupta bu dikkatimi çekti bunu belirttim. Yani 2 senedir yilin son günü sirket alimi yapip bu alimdan 80-90 mn kar ettim diyor ama aslinda bu islem olmasa zarar ediyor. Foruma baktigimda da "daha güzel olacak" diyen insanlar olduğunu görünce acaba bilanço okumayi biliyorlar mi diye merak ettim. Benimki ne uyari ne baska bir sey, sadece iyi olacak diyen acaba biliyorda mi diyor yoksa işkembeden mi salliyor? Alip hata ettiniz falanda demiyorum. Para sizin bana ne ama burayi okuyup yatirim yapacak olan da vardir. İyi arastirip almasi benim temennim olur. Yoksa buradaki bilgisiz birinin gazi ile alirsa üzülürüm. Sonuçta ARTI alin diyip duran da vardi bir aralar.

Originally Posted by
volkan_smh
Bir husus kafama takildi,bu dediginiz husus sadece esen hissesinde mi var yoksa takip ettiginiz bir hisse oldugu icin mi onemsiyorsunuz?Biz hata yaptik aldik,siz uyarinizi yaptiniz sagolun ve almayin.Bence yeterince uyardiniz.Borsa zaten her yonuyle risk degil mi...
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri