Sayfa 144/166 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bazen sessiz kalmak en iyisidir. Yok fk si yok pddd si yok karı şöyle gideri böyle adamlar büyüyor hemde ciddi rakamda büyüyor gerisi hikaye
    aynen ....piyasa sadece rakamlarla degerleme yapip para kazananlarin yeri olsaydi bu hesap uzmanlarinin hepsi milyoner olurdu....burada bu pahali diye almayanlar.... gidip cok ucuz diye aldiklari hisselerde yillardir bekleyebiliyorlar....ornek bankalar....ecilc cok ucuz ama eczyt katliyo...bi sisecam...bi sabanci holding...bunlar muhtesem ama ne yazikki bu tip hisseler kadar kazandirmiyorlar.... bence bu arkadaslar kendilerini bi sorgulasinlar acaba biz nerde hata yapiyoruz diye....

2. Bu mali tablo okuyanların problemi borsa 2+2 nin 4 olmadığı yerdir bunu anlayamadıkları için ama bu böyle olmamaliii deyip dururlar

3. Neyse, ben cevabımı aldım . Bilanço bilen çıkmadı maalesef.

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

4. Bilanço geldikten sonraki günden bu güne kadar yapılan alımlar...
    Bilanço okumayı bunlar ,biliyorlar mı bilmiyorlar mı yorum yok..

5. ARTI alanlar da bilanço okumayı biliyorlardı heralde Kel alaka

"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

6.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    ARTI alanlar da bilanço okumayı biliyorlardı heralde Kel alaka

Bir husus kafama takildi,bu dediginiz husus sadece esen hissesinde mi var yoksa takip ettiginiz bir hisse oldugu icin mi onemsiyorsunuz?Biz hata yaptik aldik,siz uyarinizi yaptiniz sagolun ve almayin.Bence yeterince uyardiniz.Borsa zaten her yonuyle risk degil mi...

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Ben enerji hisselerini takip ederim yillardir. Ve bu grupta bu dikkatimi çekti bunu belirttim. Yani 2 senedir yilin son günü sirket alimi yapip bu alimdan 80-90 mn kar ettim diyor ama aslinda bu islem olmasa zarar ediyor. Foruma baktigimda da "daha güzel olacak" diyen insanlar olduğunu görünce acaba bilanço okumayi biliyorlar mi diye merak ettim. Benimki ne uyari ne baska bir sey, sadece iyi olacak diyen acaba biliyorda mi diyor yoksa işkembeden mi salliyor? Alip hata ettiniz falanda demiyorum. Para sizin bana ne ama burayi okuyup yatirim yapacak olan da vardir. İyi arastirip almasi benim temennim olur. Yoksa buradaki bilgisiz birinin gazi ile alirsa üzülürüm. Sonuçta ARTI alin diyip duran da vardi bir aralar.
     Alıntı Originally Posted by volkan_smh Yazıyı Oku
    Bir husus kafama takildi,bu dediginiz husus sadece esen hissesinde mi var yoksa takip ettiginiz bir hisse oldugu icin mi onemsiyorsunuz?Biz hata yaptik aldik,siz uyarinizi yaptiniz sagolun ve almayin.Bence yeterince uyardiniz.Borsa zaten her yonuyle risk degil mi...

8.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Ben enerji hisselerini takip ederim yillardir. Ve bu grupta bu dikkatimi çekti bunu belirttim. Yani 2 senedir yilin son günü sirket alimi yapip bu alimdan 80-90 mn kar ettim diyor ama aslinda bu islem olmasa zarar ediyor. Foruma baktigimda da "daha güzel olacak" diyen insanlar olduğunu görünce acaba bilanço okumayi biliyorlar mi diye merak ettim. Benimki ne uyari ne baska bir sey, sadece iyi olacak diyen acaba biliyorda mi diyor yoksa işkembeden mi salliyor? Alip hata ettiniz falanda demiyorum. Para sizin bana ne ama burayi okuyup yatirim yapacak olan da vardir. İyi arastirip almasi benim temennim olur. Yoksa buradaki bilgisiz birinin gazi ile alirsa üzülürüm. Sonuçta ARTI alin diyip duran da vardi bir aralar.

Anladim,tesekkur ederim.

Sayfa 144/166 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •