Bu ay MB sının 100 puan civarı artış yapacağından hiç şüphem yok.
Bu ay MB sının 100 puan civarı artış yapacağından hiç şüphem yok.
https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...733251073?s=19
Raporu okumak bilgilendirici olabilir. Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
TCMB: SIKI PARASAL DURUŞ KARARLIKLIKLA SÜRDÜRÜLECEK, GEREKİRSE İLAVE ADIM ATILABİLİR- BLOOMBERG HT
Merkez Bankası Faiz artışını bu ay gerekli görmüyor anlaşılan. Nisanda belki artırırım diyor benim anladığım
Günlükte dolar macd alım yakmış, yükselişin 7.50 üstüne atacağını düşünüyorum, 7.02 ortalama ile aldıklarımı 7. 42 den satmıştım cuma günü bugün 7.36 yeniden 1 kademe alım yaptım. Bist düşmedikçe faizden gelen para ile dolar alıyorum bist 135 bin görmeden 1 lot almam.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
birileri ısrarlar dolar 6 tl ye inecek diyordu , forumun tüm üyelerini bastırmıştı ?
sahneye alalım .
doların tepki vermesi yükselmesi , stopaj arttırımını rafa kaldırmış olabilir mi ?
Akillarindan gecirsinler dolar 8 i gecer.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri