Sayfa 931/1003 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Sulandırmaya gerek yok hocam. Yatırım fonu almakla x hissesi almanın aynı şey olmadığını sen de çok iyi biliyorsun.

Benim anladığım şu; eski kafa (eski kuşak) insanlarda "mutlaka evim olmalı" anlayışı var. Doğrudur kendimize ait evimiz olsun tabii ki ama gidip de 500k+ paraları site dairesine gömmek üstüne bir de neredeyse kira öder gibi aidat ödemek bana akıl kârı gelmiyor. Ancak müstakil, komşu sorunu olmayan bir ev almak mantıklı olabilir.
    valla bende 30 yasim var belki eski ola bilirm. ayni dusunceni inanmazsiniz 5 yil once dusundum bende kendi ulkemde (simdi avrupadayim). Turkiye gibi enflasyon olan ulkelerde bence (BENCE) kesinlikle evin olmali (tabiki mustakil felan daha iyi). nedenleri bu topige bagli olmayabilir hocam.
    sonra evmi iyi yatirim yoksa fonmu onu evet inceleyebiliriz.

P.S. Sahsi fikir
    Canlar gider heyyyy

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    valla bende 30 yasim var belki eski ola bilirm. ayni dusunceni inanmazsiniz 5 yil once dusundum bende kendi ulkemde (simdi avrupadayim). Turkiye gibi enflasyon olan ulkelerde bence (BENCE) kesinlikle evin olmali (tabiki mustakil felan daha iyi). nedenleri bu topige bagli olmayabilir hocam.
    sonra evmi iyi yatirim yoksa fonmu onu evet inceleyebiliriz.

P.S. Sahsi fikir
    Shangil sanırım Turkiye'de öğrencilik bitti, hayırlı olsun mezuniyet Hangi ulkedesiniz? Hem belki bize oradakı ev ve yatirim seçenekleri ile ilgili bilgi de verebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Shangil sanırım Turkiye'de öğrencilik bitti, hayırlı olsun mezuniyet Hangi ulkedesiniz? Hem belki bize oradakı ev ve yatirim seçenekleri ile ilgili bilgi de verebilirsiniz.
    Evet Turkiyede dolar/Tl 2.80 la basladim 8.5 ta artik dayanamadim!
    cansin very tired! haala yorgunmusun bu dunyadan?
    hocam almanyadayim. Hocam burada yatirimin anlami yok! para alip harcalayacaksin
    O yuzden bu forumdayim ve Turkiye yardimiyle biriktirmekteyim
    Canlar gider heyyyy

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    03 Mart Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF +0,75%
    Bist100 +0,15%
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    03 Mart Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF +0,75%
    Bist100 +0,15%
    allah yormasin NNF yi
    zor bir gun gecirdi tam volatile short acma bile zor, basina saglik
    yeni nazar
    Canlar gider heyyyy

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    525k yı o gün iyi bir fona bağlamış olsan ve kirada oturuyor olsaydın şu an kaç paran olurdu peki?
    Katılıyorum o para 2 milyon civarında olurdu.Dahası gayrimenkul likid bir varlık değil o 1 milyon kusur para 6 ay sonra da aktifinde olabilir, fon öyle değil 🙂

7. Tca % + 0.49
    Zpf % + 0.32
    Zpe % + 0.47

8. Mac ne yaptı acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Sayfa 931/1003 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •