Sayfa 485/704 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 5628 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Herkes kehanetde bulunuyor.Bende bir tahmin yapayım.

Mesut ÖZİL transferinin arkasında siyasi otorite var bence.Ali KOÇ gibi bir işadamı asla bu transferi yapmazdı.Özil yaptığı Türkmenistan paylaşımı ile okları üzerine almış ve eşinden gördüğü baskı nedeniyle bir şekilde ülkemize gelmek istiyordu.Kendisi aynı zamanda siyasi otoritenin yanında yer aldığını daha önceleri belirtmişti.

Bu transfer Ali KOÇ a yaptırılırken pek tabi bi karşılığı var.O da şampiyonluk.Sezon sonu bir şekilde ipi göğüsleyecek bu takım.Ama bileğinin hakkıyla olmasını isterim.Öyle ince dokunuşlarla olmasını istemem.For example TRabzonspor maçında Makalele nin Serdar Aziz le olan pozisyonunda hakemin yapması gereken pozisyonu oynatmak.Gerekirse VAR incelemesi sonrasında faul vermekti.Ama hakem meseleyi uzamadan kısa keserek olası bir gol sonuçlanmasında altından kalkılamayacak bir sonuçdan kurtuldu.Bunun gbi çok ince dokunuşlar yeterli olur.Ha maç elbetteki oyun anlamında Fenerbahçe nin hakkıydı orası başka.Nice maçlar gördük hak edenin sonucu elde edemediği.Ama bu maçda bu şekilde bir kazaya yol verilemezdi ve verilmedi de..

Bu arada ben Fenerbahçe taraftarıyım ve elimde de yüksek miktarda bu hisseden var.Yani çekememezlikden yapmıyorum bu yorumları.

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Herkes kehanetde bulunuyor.Bende bir tahmin yapayım.

Mesut ÖZİL transferinin arkasında siyasi otorite var bence.Ali KOÇ gibi bir işadamı asla bu transferi yapmazdı.Özil yaptığı Türkmenistan paylaşımı ile okları üzerine almış ve eşinden gördüğü baskı nedeniyle bir şekilde ülkemize gelmek istiyordu.Kendisi aynı zamanda siyasi otoritenin yanında yer aldığını daha önceleri belirtmişti.

Bu transfer Ali KOÇ a yaptırılırken pek tabi bi karşılığı var.O da şampiyonluk.Sezon sonu bir şekilde ipi göğüsleyecek bu takım.Ama bileğinin hakkıyla olmasını isterim.Öyle ince dokunuşlarla olmasını istemem.For example TRabzonspor maçında Makalele nin Serdar Aziz le olan pozisyonunda hakemin yapması gereken pozisyonu oynatmak.Gerekirse VAR incelemesi sonrasında faul vermekti.Ama hakem meseleyi uzamadan kısa keserek olası bir gol sonuçlanmasında altından kalkılamayacak bir sonuçdan kurtuldu.Bunun gbi çok ince dokunuşlar yeterli olur.Ha maç elbetteki oyun anlamında Fenerbahçe nin hakkıydı orası başka.Nice maçlar gördük hak edenin sonucu elde edemediği.Ama bu maçda bu şekilde bir kazaya yol verilemezdi ve verilmedi de..

Bu arada ben Fenerbahçe taraftarıyım ve elimde de yüksek miktarda bu hisseden var.Yani çekememezlikden yapmıyorum bu yorumları.
    Bende var baya hisse. Insallah artsada kar etsek. O konuda hem fikirim. Diger hususta ( samp ) ise birilerinin isini sansa birakacagini sanmam, koltuk tehlikeye girer. Ozil in donmesinde esinin baskisi konusunda yuzde yuz haklisin. Oda Fener liyim Turkiyeye donucem diyince Koc efendinin yapacagi baska bi hamlede kalmadi. Bjk yada gsray devreye girse tefe koyarlardi.

Bu arada mehmet34 niki ile yazan bir arkadas vardi. Sattimi o ? Zamaninda bedelli oncesi burada baya sohbetimiz olmustu. Borsakartali, selims vs vs adini hatirlayamadigim diger arkadaslar ya borsadan ciktilar yada baska hissedeler. Hicbirini goremiyorum. Eskilerden Savas, Arif var birde Drheart.

3. Hissenin az kahrını çekmedik [emoji57]
     Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bende var baya hisse. Insallah artsada kar etsek. O konuda hem fikirim. Diger hususta ( samp ) ise birilerinin isini sansa birakacagini sanmam, koltuk tehlikeye girer. Ozil in donmesinde esinin baskisi konusunda yuzde yuz haklisin. Oda Fener liyim Turkiyeye donucem diyince Koc efendinin yapacagi baska bi hamlede kalmadi. Bjk yada gsray devreye girse tefe koyarlardi.

Bu arada mehmet34 niki ile yazan bir arkadas vardi. Sattimi o ? Zamaninda bedelli oncesi burada baya sohbetimiz olmustu. Borsakartali, selims vs vs adini hatirlayamadigim diger arkadaslar ya borsadan ciktilar yada baska hissedeler. Hicbirini goremiyorum. Eskilerden Savas, Arif var birde Drheart.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben şahidim, bunların hepsi gerçekleşti lakin ali koç olayı bana da ütopya geliyor ağa..
    ben bugünkü maç için ve yarınki gsray maçı için iddiada bulunayım..
    bugün malatya yenilmez , yarın ankaragücü YENER..
    bakalım ne çıkacak..
    ali koç bi 3 yıl daha bizimle burak ağam, bu yıl biz şampiyon olacağız; İnşallah..
    ytd
    maç bitti kırmızı kart ile lakin maçtan sonra geleneksel f. terim ağlamaları için takip edeceğim geri kalan kısmı..
    ahahaha
    anakonda diyorlarmış mustafaya..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. Mac ankara gücü galibiyetle biterse fener ve bjk yarın güzel hareket eder
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    maç bitti kırmızı kart ile lakin maçtan sonra geleneksel f. terim ağlamaları için takip edeceğim geri kalan kısmı..
    ahahaha
    anakonda diyorlarmış mustafaya..

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Mac ankara gücü galibiyetle biterse fener ve bjk yarın güzel hareket eder

öyle olacak inşallah..
    bjk maçı da berabere bitse iyiydi lakin bir pozisyon hatası golü buldu bjk..
    sivas da yenecek bu 6sarayı..
    bjk antep maçı da çok çok zor maç , biz yarın kazasız belasız bi geçelim pazartesi lider olabiliriz..
    ytd

7. Maç 5 dk daha uzasa berabere bitecekti, neyse ki son düdük çaldı.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Maç 5 dk daha uzasa berabere bitecekti, neyse ki son düdük çaldı.

donk un pasından önce foul var , isterse 20 dk uzasın 6sray bu kadarlık takım..

Sayfa 485/704 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •