Tff iki ay kadar önce tümü ile strateji değiştirdi. Tamamen nasd** ve teknoloji etfleri alıyor artık aft benzeri. Bir aktivitesi de yok, ama alıyorum işte yokluktan. Gbg'de benchmarklarını geçen yarışmacı bir fon değil. Ama tüm dünya borsalarının büyümesinin ortalamasını çok kabaca fona yansıtabiliyor g-20 aldığı için yirmiye bölüp. Onda da bir aktivite yok. Ama dünya dolar bazında büyür orta vadede diye düşündüm sadece. En azından gerisinde kalmıyor dayanak varlığın, yansıtıyor neredeyse korele. Kırmızılı , yoncalı gibi bir de üstüne gerisinde kalmıyor benchmarkının hiç yoktan.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
O rakamlar salt getiri değildir, olaamaz
Uzuuuuun soluklu düşünüyorsanız uygun parite seviyelerini bulurum üstüne bir de tahvil piyasasında fırsatlar yakalayabilirim diyorsanız şimdiden dolarin kendisini biriktirerek doğrudan Eurobond için bir adım atabilirsiniz. Biraz uzun ve çetrefilli gelebilir çoğu kişiye. Vergi durumları da incelenmeli.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
GBC ye haksızlık yapılıyor bana kalırsa. Yaptıkları hamleler doğru çıkıyor çoğunlukla (bkz bakir bkz eurusd). Geçmişte yüksek getirisinin temeli de altindi belki de tek hataları bu kadar yüksek oranda tutmalariydi. O zamanda o getiri gelmeyebilirdi. %80'lere ulaşmış bir pozisyon öyle hemen kapatilamiyor olabilir.
Ben ons hareketini gördüm aldim sattim bununla mi uğraşacağız diyen varsa zaten ne isi var tefas da valor falan kendi fonunu kursun![]()
PPF stopaj muafiyeti Mart sonuna kadar miydi ? Unutmadan satalım.
Yer İmleri