Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu başlığın '' özelliği gereği '' dövizde artış bekleyenler bulunmaktadır. Sonuçta serbest piyasa kuralları bellidir. Döviz almak- satmak suç olmadığı gibi saçma sapan söylemlere de konu edilemez. Bu mevzuyu sulandıranlar ( hain, tefeci vb. diyenler ) aslında kendi yaptıkları usulsüzlükleri perdelemek için yapıyorlar. Bir grup var ki ; onlar da beceriksiz olduklarından veya paraları olmadığından - mundar - diyorlar.

TL değer kaybettiği için devleti suçlayanlar ise ; devlet- hükümet- millet vb. kavramları ve farklarını öğrenmeli. Bazen paranızın değersiz olması ülke için faydalı olabiliyor. Bazen de tersi....

Sonuçta bizler trade ederiz veya paranın değerini koruması için döviz alır tutarız. Yani tamamen kendi paramızla kendi riskimizi alırız. Zarar ettiğimizde birilerinden tazmin etmesini istemediğimiz gibi kazancımıza da göz dikmelerini istemeyiz.
    Paranın değeri ve itibarı farklı kavramlardır sn. Forumdaş.. elbette piyasada bir paranın değeri iner de çıkar da.. ancak adamın biri çıkıp size üstü kapalı faizi yüzde 20 ye ne zaman çekersiniz, bakın çekmezseniz başınıza geleceklere de hazır olun yazabiliyorsa işte orada mesele itibardır..
    ytd..

2. 7.3-4 arası insan haklarını keşfettik..
    9+da neler olur feci merak ediyorum

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    allahın şanslı trolü. dayak manyağı olacakken yönetim şutladı. yazık.. iki eğlenirdik şurada.
    Valla yönetimden ricacı bile oluyorum, troller için.

Iki saydırıp rahatlıyorduk.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    7.3-4 arası insan haklarını keşfettik..
    Hamamböceklerinin haklarını koruyacağız.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kalabalıklaştık yine

Bu başlığı şu anda 61 kişi okumaktadır. (17 üye ve 44 ziyaretçi)

Faiz arttırmasalar da, 7.70-7.80 bandı bir kerede geçilmez, bence tabi...orası kritik yer, bu ortamla bir kerede geçilmesi zor, farklı gelişmeler gerekir.

Buradan oraya bir kerede giderse RSİ de oralarda tavana vurur, bence..sonrasına sonra bakılmalı..YTD

6. dayasın.. adamların işi gücü teknikçi avlamak...
    aşağı salma senaryosu var mı ?

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Hamamböceklerinin haklarını koruyacağız.
    mars konsolosluğu açalım..
    maytap elondan
    sallasınlar dursunlar..

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    7.3-4 arası insan haklarını keşfettik..
    Daha büyük bir çevirme ile karşı karşıya kalındı, Macronla konferans içeriği ,AB hedefi , ve ABD ile ilişkileri düzeltme isteği randevu alamama vb, her ne kadar bazı aradan sesler başka türlü soylesede işler karışıyor ABD nin Yunanistan daki üsleri bile haritalarda gösteriliyor ve sayıları artıyor ,
    insan haklarının keşfedilmesi gerçek anlamda bu ülkede hiç olmadi ve yakın gelecekte de olmaz , sadece görece iyi olduğu dönemler olur .

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Faiz arttırmasalar da, 7.70-7.80 bandı bir kerede geçilmez, bence tabi...
    arada rezerv almayı unuttuk tabi
    valla işin sonunda hepimiz kaybetmeyelimde

Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •