Şunu söyleyene bakar mısınız, gülsek mi ağlasak mı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan samimi özeleştiri...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=388499
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Trump zamanında bilen bilir koyu altıncıydım. Hatta 2000 lere kadar tuttum altınlarımı. Neden altıncıydım çünkü Trump Putinin truva atıydı ve doları bitirmek için elinden geleni yaptı. Hatırlayın Parasal sıkılaşma dönemi ve faiz arttırma dönemi başlamıştı trump fed başkanına fırça atıp durdu faiz artışların yerini faiz düşüşleri aldı ve doların ateşini söndürmüştü. Trump'ın iki dudağıyla hareket etmek zorunda kalan Fed'in bağımsızlığının zedelenmesi yüzünden haliyle dünyanın rezerv para birimine güven azaldı ve para altına kaymıştı. ama artık Biden ile birlikte tekrar dünyada dolara karşı güven gelir diye düşünüyorum. Bitcoin falan şimdilik kumar altının yerini alamaz. İsterse 1 bitcoin 1 milyon dolar olsun kimse böyle bir şeye servetini yatırmaz çoluk çocuk oyuncağı...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Abi herşeyi açık açık yazıp Silivri ye mi gidek. Reha başkan Araplara kızgın zaten. Onlar üçer beşer alırken. Bu dönemde %20 bile kurtarmaz ABD böyle giderse. Her yol bize çıkar. RTE kızgındır Naci ye o kadar para girdi beş kuruş almamış. Birde o kadar faiz verdik. Çok fırça yiyordur.
Bugün bohçacı ile görüşme vardı. Muhtemelen HDP yi kapatmayalim biraz milletvekillerinin dokunulmazlığıni kaldırılıp düşürelim pazarlığı vardır.
Borsalar çivi dibi görünümüne dönüyor, DXY zirvesinin üstünden kafayı çıkardı bakıyor, tahviller hala yardırıyor. Müdahale edilebilirmiş, uzunları satıp/yükseltip, kısaları alıp/düşürüp, bir süre daha kısa vadeli faiz düşüklüğüne yönlendirebilirlermiş. Altında herkes 1680 sağlam destek sert deper diyor, herkes dediğine göre farklı bir varyete de beklemek lazım.
Heyecan saatleri bitti, şaka maka akşam seansı gibi oldu bu akşam saatleri..yarın bakalım bizim borsa ne yapacak..Dow Jones gibi formasyon çizmeye başlamıştı zaten, tamam bir üçüncü kısa bacak daha yapar artık...üçgen sayarız netekim..
Doktor arada bir ters çevirip bak..ne görülüyor...ifade etmeye gerek yok..sakata gelmeyelim...
![]()
terse gerek yok
düzde de sabahtan beri hissediyorum...
toplarsa kötü..)))
Yer İmleri