Sayfa 403/682 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Maliyet 3.47 zarar 28k. Şimdi de bedelli elde nakit yok. Ben de bakamiyorum artik

P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Allahtan Cuma günü birazını zararınada olsa verdim. pazartesi düşer ümidi ile bakalım sabah ola hayrola. Düşerse biraz daha alırız. yok çıkarsa kalanlar yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    galip atlas'ta %50 bedelli başvurusu yaptı 23 mart'ta. gerekçesi borsada daha güçlü oynayabilmek. peşine de kayıtlı sermaye tavanını 100 milyona çıkardı. çok fazla etkilenmedi başvuru sonrası.

galip'in operasyon yemiş tüm hisselerinde iş, ak, garanti, ziraat ve deniz alıcı olmuş. benim görüşüm çok net danışıklı olduğu. hepsi çok güçlü satışlardı ve yüksek fiyatlardan alıcı oldular. mal yine kendinde kalıyor bir şekilde. arada gelip işlem yapan aracı kurumlar da dayak yiyip dönüyor.

galip'in rüzgarına kapılıp kısa sürede büyük kazanç elde etmek isteyen bizim gibi uyanık ky hariç adamın karşısında oyuncu olmadığı için nereye isterse oraya çekiyor. galip'in hisselerinde teknik işlemiyor ama yarın ki taban seviyeleri aynı zamanda teknik desteğin güçlü olduğu yerler. zaten hemen altında defter değerine geliyor.

bir miktar risk almayı düşünüyorum ama artık öyle bir noktadayız ki 1 liralara çekebilir mi çekebilir.
    Kardeş gözünü seveyim .1 Tl felan deme zaten içimiz yanıyor. Mübarek ramazanda uyku uyutmadı bu senet bize

3.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Maliyet 3.47 zarar 28k. Şimdi de bedelli elde nakit yok. Ben de bakamiyorum artik

sanırım 25 bin lotunuz var, soyle bir fikir versem yanlış anlamayın,nakit yoksa 7 bin lotu 2,50 üzerine çıkınca satsanız, geriye 18 bin lotunuz kalır ve karşılamış olursunuz, tekrar bedeliyle katılınca da 36 bin lotunuz olur.

4.  Alıntı Originally Posted by Nrtn Yazıyı Oku
    Kardeş gözünü seveyim .1 Tl felan deme zaten içimiz yanıyor. Mübarek ramazanda uyku uyutmadı bu senet bize
    1 tl olmaz cunki geri alim için galip 2,01 tl alim ücreti taahhütü var kararda.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    sanırım 25 bin lotunuz var, soyle bir fikir versem yanlış anlamayın,nakit yoksa 7 bin lotu 2,50 üzerine çıkınca satsanız, geriye 18 bin lotunuz kalır ve karşılamış olursunuz, tekrar bedeliyle katılınca da 36 bin lotunuz olur.
    Benimde aklimdaki düşünce bu. Ama sürecin en az 2 ay süreceği konuşuluyor. Bu süre içinde 3un üzerine çıkacağından eminim ( tamamen temmeni). Bedelliden yararlanmak isteyen yeni alıcılara 3 liranın altında hisse satmak istemeyeceklerini tahmin ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Benimde aklimdaki düşünce bu. Ama sürecin en az 2 ay süreceği konuşuluyor. Bu süre içinde 3un üzerine çıkacağından eminim ( tamamen temmeni). Bedelliden yararlanmak isteyen yeni alıcılara 3 liranın altında hisse satmak istemeyeceklerini tahmin ediyorum.

lot sayini tutturdummu

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    lot sayini tutturdummu
    Evet

8.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Evet

bekle birader istersen olurki seninde dediğin gibi 3 liralara gelirse 6 veya 7 bin satıp nakitte bekle ...

Sayfa 403/682 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •