Sayfa 722/1002 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    kardeş bu endeks düşmez bunun başında düşmemesi için maaşlı kişiler bekliyor bence..başka bir açıklama aklıma gelmiyor..
    hem dolar hem de endeks tarafında böyle bir sonuca ulaşmak hiç yanlış değil bence.. son dönem bunu bize gösteriyor..

endeks tarafında işleri daha kolay.. düşüşü, çıkışı ve haberleri (gaz, müjde vb) tam kontrol etme şansları var.. kagıtların çoğunda hakimiyetleri var.. varlık fonu var ayrıca.. yurtdışı kaynaklı global bir çöküş olursa bile bence bu kez daha hazırlıklılar geçen seneye göre..

tek sıkıntılı taraf onlar için dolar.. istedikleri kadar volatilitenin genliğini düşürme çabaları olsun ekonomi mantıkları baştan yanlış olduğu için bardak doluncaya kadar düşük genlikte hareket devam eder, dolar toplamak isteyenler zaman kazanmış olur sonra cari açık dış borç rekabetçi kur gibi gerekliliklerin ışığında geleceği yere gelir.. sadece faizi yuksek tutarak bunun erken olmasını engelleyebiliyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Yonca yı bile telegram tahtasına çevirdiler
    Dolares yukarı 10 kademe yukarı ,
    Dolares aşağı 10 kademe aşağı

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    duser duser 162500e duser
    Lambent pozisyon yok herhalde....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,762
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    kardeş bu endeks düşmez bunun başında düşmemesi için maaşlı kişiler bekliyor bence..başka bir açıklama aklıma gelmiyor..
    bist in % 10 u katarlılara satıldı.
    adam kar etmeyeceği yere para basarmı?
    ne olması lazım kar için? ;
    mesela marka değerinin yüksek olması gerek.
    işlem hacminden tut da hesaplardan alınan işletim masraflarına ve veri dağıtım ücretlerinden alınan paylara kadar.
    yani her şeyden para kazanıcak katarspor.
    dolayısıyla bu bağlamda bist in değerli kalması, al benisi olması, dikkat çekici olması önemli. ki bol bol yatırımcı da gelsin.
    ne kadar çok hacim olursa o kadar yüzde pay alımı..

yani sonuç olarak dünya yıkılmadığı sürece bu borsa artık öyle 1.000 lere hatta geçen pandemi esnasında gördüğü 3 haneli rakamlar gibi 900 lü seviyelere filan öyle kolay kolay inmez.

inemez..
    indirilmez... (asıl bu önemli... indirilmez)...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. bastırıo azmanlar dagıt bakalım 400 p ıle bırandA
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. yani düşüp düşmemesi beni çok enterese etmez ama düşmemesi için çok fazla çaba harcandığını düşünüyorum..piyasaya bu derece müdahale de bulunmak ne derece doğru olur bilemem ben her yöne oynarım duruma göre..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Lambent pozisyon yok herhalde....
    BUGUN fazla işleme gıremedım.....ama hala bı 162 500e pozu kaparım

8. 163200 bıraz sort....sankı bıranda verecek

Sayfa 722/1002 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •