Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. mini mini bir kuş konmuş tu pencereme
    nereden kaldırdık tahtaları

2. Işık Menkul, işlem hacmi 10 Milyon TL'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

1986'dan bu yana hisse senedi ve 2004 yılından beri vadeli işlemler piyasasında Türk yatırımcılara aracı kurum hizmetleri veren Işık Menkul, hisse senedi yatırımlarında çok önemli bir karara imza attı ve 0 komisyon dönemini başlattı.

Böylece Işık Menkul, hisse alımlarında sıfır komisyon uygulamasını hayata geçiren ilk Türk firması oldu. Bundan böyle işlem hacmi 10 Milyon ₺'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak olan Işık Menkul, bu kararın geçici bir kampanya olarak değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir iş modeli olarak planlandığını açıkladı. Aylık işlem hacmi 10 Milyon ₺ üzerinde olan yatırımcılardan alınacak aracılık komisyonunun ise 100.000'de 2 oranında olacağı duyuruldu.

Işık Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Hakan Kocaman, 0 komisyon kararıyla ilgili olarak: "İnanıyoruz ki yatırım yapmak ve birikimlerini değerlendirmek herkesin hakkı. Bu sebeple ezberleri bozarak bundan böyle müşterilerimizden alacağımız hisse senedi aracılık komisyon oranımızı sıfırlıyoruz.

Sektörün gelişmesini, büyümesini ve sermaye piyasalarında yatırımcı sayısının artmasını destekleyecek bu girişimimizle yepyeni bir dönemin başladığını gururla duyurmak isteriz. Bu vesileyle şirketimizin yenilikçi bakış açısının bununla sınırlı kalmayacağını; çok kısa bir süre içerisinde yeni işlem platformumuz ve genişletilmiş ürün gamımızla yatırımcılarımızın hizmetinde olacağımızı duyurmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
    Mottosunu "Hızlı ve Rekabetçi" olarak belirleyen Işık Menkul; Hisse Senetleri, Vadeli İşlem ve Opsiyon, Forex, Emtia ve Altın gibi enstrümanlarla yatırım ve alım-satım imkanı sunuyor. Şirketin küçük yatırımcıların sermaye piyasalarına erişimini kolaylaştırma amacıyla attığı adımın yankıları sektördeki herkes tarafından merakla takip edilecek.

3. Estf. Burada hepimizin eli birbirimizin cebinde evet ama sonuçta bu grafiğin oluşması için de herkes emek veriyor. Dolayısıyla hakikaten emeğe saygı benimkisi, başkasını bilmem.
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    emeği geçenlere teşekkür derken?
    sana para kazandıranlar mı?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    emeği geçenlere teşekkür derken?
    sana para kazandıranlar mı?
    İşlem yapanlara diye düşünüyorum, şahsen ben emeği geçenlere teşekkürler mesajı verirken üüüle düşünerek yazıyordum ama bu soruyla ufkumu genişlettin abi
    hakkaten teşekkürü para kazandıranlara etmek daha mantıklı
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,762
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşlem yapanlara diye düşünüyorum, şahsen ben emeği geçenlere teşekkürler mesajı verirken üüüle düşünerek yazıyordum ama bu soruyla ufkumu genişlettin abi
    hakkaten teşekkürü para kazandıranlara etmek daha mantıklı
    hacı dayım sen ne yaptın sasa yı? çıkardın mı elden?
    fıstık gibi kar vardı orada gitti yani laf dinlemedin
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by Perla Yazıyı Oku
    Işık Menkul, işlem hacmi 10 Milyon TL'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

1986'dan bu yana hisse senedi ve 2004 yılından beri vadeli işlemler piyasasında Türk yatırımcılara aracı kurum hizmetleri veren Işık Menkul, hisse senedi yatırımlarında çok önemli bir karara imza attı ve 0 komisyon dönemini başlattı.

Böylece Işık Menkul, hisse alımlarında sıfır komisyon uygulamasını hayata geçiren ilk Türk firması oldu. Bundan böyle işlem hacmi 10 Milyon ₺'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak olan Işık Menkul, bu kararın geçici bir kampanya olarak değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir iş modeli olarak planlandığını açıkladı. Aylık işlem hacmi 10 Milyon ₺ üzerinde olan yatırımcılardan alınacak aracılık komisyonunun ise 100.000'de 2 oranında olacağı duyuruldu.

Işık Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Hakan Kocaman, 0 komisyon kararıyla ilgili olarak: "İnanıyoruz ki yatırım yapmak ve birikimlerini değerlendirmek herkesin hakkı. Bu sebeple ezberleri bozarak bundan böyle müşterilerimizden alacağımız hisse senedi aracılık komisyon oranımızı sıfırlıyoruz.

Sektörün gelişmesini, büyümesini ve sermaye piyasalarında yatırımcı sayısının artmasını destekleyecek bu girişimimizle yepyeni bir dönemin başladığını gururla duyurmak isteriz. Bu vesileyle şirketimizin yenilikçi bakış açısının bununla sınırlı kalmayacağını; çok kısa bir süre içerisinde yeni işlem platformumuz ve genişletilmiş ürün gamımızla yatırımcılarımızın hizmetinde olacağımızı duyurmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
    Mottosunu "Hızlı ve Rekabetçi" olarak belirleyen Işık Menkul; Hisse Senetleri, Vadeli İşlem ve Opsiyon, Forex, Emtia ve Altın gibi enstrümanlarla yatırım ve alım-satım imkanı sunuyor. Şirketin küçük yatırımcıların sermaye piyasalarına erişimini kolaylaştırma amacıyla attığı adımın yankıları sektördeki herkes tarafından merakla takip edilecek.
    Bu kurum hakkında yorumu olan var mı?

7. Biz çıktık ortalık fena karışmış. Olaylara gel nasıl barlar öyle hahaha

Bu hareketler 1600 altı maliyetli sağlam çuval doldurdu diye düşündürüyor ama ne diyelim nasip

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    kardeş bu endeks düşmez bunun başında düşmemesi için maaşlı kişiler bekliyor bence..başka bir açıklama aklıma gelmiyor..
    maaşlı kadroya nasıl başvurabiliriz ?

ben tiko maaş alayım, düşmemesi için başında beklerim 7/24, elimde sopa, güzel iş

Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •