Sayfa 174/1044 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Valla az kaldı kapalida gördüm seni diyeceksin
    Ben hep maraton' da takılırdım.
    Fakirlik kör olsun

Hipodrom' da kapalı varsa bilmem.
    Benim için kapalı:

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Bu İzmir denilen Hint köyüne tayin olmadan önce kapalı bizim mabedimizdi

Ptsi şenlik var Dow SP çok güzel dolar da dustumu tamam

4. Dow çoştu da benim yeşil trend üzeri haftalık kapanış yapamadı daha.

5. Üstad selim nerdesiniz yahu oyak tan haberler var yorum lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad selim nerdesiniz yahu oyak tan haberler var yorum lazım.
    Delinin biri bunu anlatmıştı abi. sen kaçırdın mı ?

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    İyi Akşamlar Genşşşşleeeeeer .

Size bir tüyo vereyim mi ? - 8 -

Aldığınız yada alacağınız hissenin bir hikayesi olmalı. Bu bedelli olur, bedelsiz olur, şirket birleşmesi olur, bir satış hikayesi iştirak satışı, değerli gayrimenkul satışı yeni bir iş anlaşması vb gibi

iDDAA ODUR Kİ:

DEDİKODU DA DENEBİLİR.

Durum Şöyle :
    Açıklanacak olan bilgiye istinaden bazı kulaklar kanal İstanbul için en şanslı çimentocunun olduğunu söylüyorlar.
    Buna göre OYAKC mal varlıkları arasında bulunan

1. OYAK Halkalı-İkitelli Toplu konut Santrali
    2. OYAK beton Yenikapı santrali
    3. Bahçelievler -Yenibosna

İstanbul da bulunan bu 3 Santral kanala lojistik yönden en yakın santral olarak görünüyor.
    Bu kanal meselesinde diğer çimentocularında aktif rol oynaması beklenmesine rağmen pastadan en büyük payı kuşkusuz OYAKC nin alacağı gayet açık.

Tabi ilk önce herkesin aklına gelen benimde aklıma geldi yandaşlar dururken neden OYAKC den alsınlar. Zaten asıl mesele de bu yandaşa verilirken belirli şartlar gözetiliyor. (Nasıl desem hakim güçler, ya da görünmez eller anladınız canım siz ne demek istediğimi başımı derde sokmayın )Tıpkı Avrasya Tüneli yapım işleri, Marmaray yapım işleri, Kuzey Anadolu Tünelleri gibi. Firmanın sitesine girip aldığı işler listesine bakabilirsiniz. Bu işler biraz karışık.

Neyse asıl bomba galiba en sona saklanmış. Sürpriiiiz
    Bedelsiz.

Yani piyasanın bu kadar düşürülmesinin tek bir amacı var. Buralardan ya da maliyet ne olduğu gözetilmeden ortalıkta dolaşan Yaklaşık 5-6 ay önce zirve fiyatlarından KY ye geçirilen mal buralardan toplanarak yeni yavru bedelsizlerle yola devam olunacak.
    Hatta bazı ortakların da bunu haber alıp usulca diğer Çimento şirketlerinde bulunan hisselerini de satıp elde avuçta ne varsa buna yöneldiği. Hani şu eski borsacı olarak bilinen Muhterem Zat ın göl (!) de möl de dağda taş (!) ta ne işimiz var deyip satıp savdığı dolanıyor.

ben bilmem. kaynanam ölsün ki dedikodu.
    Yanıyor mu yeşil köşkün lambası amaaaann. ne olacak bu açıklar ben bilmeeeem
    yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Meselenin özü şu: Sizin birine borcunuz var. ve bu borcu ödemenin 2 yolu var.
    1. parası neyse veririrm deyip tahtadan satın alırsınız .ki buna literatürde etme abi abi pohunu yiyem demek olur
    2. parasın neyse kirasını veririm dersiniz. paranız bitene kadar kira ödersiniz. ki buna da literatürde ben salağım bu işi bilmiyorum demek olur.

Borsa da başınıza ender gelebilecek olaylardan birisidir bu durum. Tamda para kazanılacak yani en riskli dönemdir. Sizi sabrınız ve paranızla sınarlar.
    KURAL neydi
    benim param benim Askerlerimdir. Her sabah onları savaşa gönderir ve bana daha çok esir askerler getirmesini isterim. Bu bazen 1 gün, bazen 3 gün, bazen 3 ay da sürebilir. Bu sizin ve askerlerinizin sahip olduğu sabıra bağlıdır.
    Değerli abilerim.
    Bakınız sadece bir yorum yapıyorum....
    Bir grup düşünün elinde bol para olan bir grup.. sürekli AXXXX,BXXX,CXXXX, DXXXX,EXXXX şeklinde hisseleri geziyor. Ve bu gezinti sırasında bizim piyasa dediğimiz aslında spekülatör diye tanımlanan zat-ı muhterem in kafasındaki senaryoya göre hareket ediyoruz. Hepimiz. ama hepimiz buna bir rol biçmeye çalışıyoruz.
    Temelci abilerimiz diyorki bu şirket 2 masa 1 sandalye fiyatlaması bu olamaz. Bende katılıyorum fiyat bu olamaz Öyleyse birisi bana TKURU fiyatının 1000 tl olmasını nasıl açıklayabilir.
    Tamam bunu yerli şebekler yaptı. Kabul. peki GMSTOP bizim yerli şebekler mi yaptı. Reddit gerçeğini neden göremiyorsunuz. Yeni akımın bu olduğu gerçeğini neden gözardı ediyorsunuz ve hala kendinizi bir kalıba yada bir şeye endekslemeye çalışıyorsunuz. Sizce bundan 6 ay sonra bu fiatlar "ulan keşke alsaydık" diyeceğimiz fiyatlar mı değil mi? Bugüne göre bakıp karar veriyorsunuz. Peki fiyatın dönmesini ya da herkes açısından fiyatın döndüğü gösteren şey geçirmiş olduğu evrim sadece sizin gözünüzde mi ...Kademesinde 1000 lot olan bir hissenin sizce o kademelerini almak çok mu zor ..
    Zaten o kademelere malı yazan adam kendi malını alıyor. Bizde diyoruz ki aaa Bak "AL VERDİ" .. Size o AL KOMUTUNU veren hakim güç malı ya da parayı eline tutuyorsa size "SAT SİNYALİNİ" vermeyi bilmiyor olamaz değil mi?
    Grafik bu işin pazarlanma aşamasındaki etkilerinin bir sonucu olarak size "AL" tavsiyesi olarak verdiren kişinin düşüncesidir. Önemli olan o "AL" ve "SAT" sinyallerini gönderen kimse ne yapıyor..."ALIYOR MU ?" yoksa "SATIYOR MU ? "

SİZ BU ARADA NE YAPIYORSUNUZ ?

o boşluğu benimle doldurdular namıssızlar. Ama ne yalan söyleyeyim. İlk kez bu kadar zevkli trade oldu
    Günün özeti:

Önce ıslattılar sonra dövdüler o arada yoruldular. Kurumamızı bekleyip bi daha ıslattılar sonra bi daha dövdüler.

Yanlız çok güzeldi. denememiş olan varsa çok şey kaçırdı.
    valla yanlış anlama üstadım ama, 7.53 ben gösterdim ona.. ben alınca hemen basacağını bildiğim için sana hazırlık yapıyorum. Yoksa bunların 7.30 inmeye niyeti yok. Maksat senin işin görülsün..
    benim için no problem. oturan boğa dan yöntemler öğrenmeye gayret ediyorum. Yanlız küçük bi sorunum başgösterdi. Benim bonibonlarım bitmeye başladı. Kuyumcuya mı gitsem ne etsem bilemedim. Bu dün çekilen sayısal kime çıktı. Arkadaşla tanışmak isterdim.
    Bunlar bizi zalak sanıyor herhalde buralardan OYAKC bulupta almayanın aklından şüphe ederim.

peki bu kadar azgın bir şekilde toplamda 5.467.xxx adet lot açığa satış işlemi yapılmasındaki amaç nedir ?
    sizce ?
    Şirketin mevcut yapısında birleşme sonrasında oluşan durum ve şirketin kapasitesinin ödenmiş sermaye tavanının yetersiz kalmasına sebep oldu. Bu yüzden Sermaye tavanı yükseltilmesine karar verildi. Bu ileriki aşamada şirketin bedelsiz verme potansiyelini arttırdı. Çünkü şirketin bilançosunda buna imkan verecek gelişmeler olacak. Beklentiler farklı. Bu arada İsmail TARMAN abimizde geçenlerde GOLTS ta hisse satışı yapmıştı.. Neden? GOLTS İsmail abinin gözbebeği olan bi şirket.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915723
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
    Son düzenleme : selimtogrul; 06-03-2021 saat: 02:45.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Günaydın gençler

Oyak gelen kar benin tatmin etmedi valla TA biraderimin gedza daha mantıklı 40 TL'den kar ve potansiyel açısından

Sermaye tavanı 1500 e çıkmış e zaten 1100

Temettü de yok

Geriye tek kanal hikayesi kalıyor

Gördüğüm fiyatı abartmamis bilançolar

İsmen Tofaş vesbe Arçelik koç deva Info alkım dhol hedef cola cemtas osmen bakabildiklerim

Hayırlı Hafta Sonları...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum..

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 174/1044 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •