Sayfa 210/1000 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bizzat kardeşime sordum Cougar lar TV de söylendiği gibi sorunlu mu diye, "hayır, havada kalma süresi (yaklaşık 1 saat) bakımından üstünlüğü var""dedi.
    Yani üstünlük bakılan açıya göre değişir, büyük geniş bunların içi, yüksek. Motor arızasında, ana rotor ile palleri birbirinden ayırıp helikopterin burnunu aşağıya verip hızlanırlar, spiral çizerek düşüşe geçerler, o hava akımıyla paller yavaşlamaz, hatta hızlanır, son anda burnu kaldırıp palleri yatay hale getirirler, o da bir tokat gibi etki yapar, son anda küt diye yere konar. Bu uçuş eğitiminin sonunda herkese yaptırılır temel kursta, yapamayan mezun olamaz zaten. Burada püf noktası irtifa, irtifa alçaksa işte kurtarmıyor mesafe, o yüzden alçak irtifalarda motor arızası/düşük hız en istenmeyen şey, muhtemelen bence buna benzer bir hikaye var orada, tamamen yorum tabi benimkisi..

2. Kimsenin muhabbet edesi yok sanırsam bu akşam da, çok uğraştım ama, neyse..

Akşam enstantanesi olsun;

Haşırt the blackboard lafı nereden çıkmış, komik, iyi akşamlar cümleten

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hülya Avşar ada almış geçenlerde, Ayvalık tarafında, kendi aramızda toplanıp adaya girelim danaya girer gibi, adada sokağa çıkma yasağı yetkisini de Reha Beye veririz, müstakil Cumhuriyet gibi, her akşam mangal başı sınırsız et ve bira partisi yaparız
    Ayvalık Sn. Başkandan sorulur ben karışmam oraya, Helin aşkına mağribi gibi bütün yaz orada bekleşiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kapıcı söyledi iki yan apartmanda bir aile, coronoyı 2 nci tur geçirmiş ailece, nolmuş var mı bi hasar dedim, yok corona oldukları dönemde de gezip durdular habire tatil yapmış gibi oldular yakında 3 ncü tura da yakalanırlar dedi, ben bu coronayı çözemedim arkadaş en sonunda dayanamayacam kendime bulaştırıp kendi üstümde test edecem, bu nedir yaw...

5. 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi ABD Senatosu'nda kabul edildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerine yönelik istediği 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi Senato'da kabul edildi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/19-t...edildi-1818718

6. Bu kovid işi rus ruletine benziyor. Ben neredeyse semptomsuz atlattım, 15 yaş büyük ablamda yoğun bakıma ramak kaldı. Abartılıyor demeyin, vurdu mu fecaat..

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi ABD Senatosu'nda kabul edildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerine yönelik istediği 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi Senato'da kabul edildi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/19-t...edildi-1818718
    "Uzlaşma" olarak adlandırılan yasal bir düzenlemenin daha önce devreye sokulmasıyla önü açılan tasarı, Cumhuriyetçilerin desteğine ihtiyaç olmadan Senato'dan geçirildi.

Tasarının oylaması için Senato'da yapılan oturum 11 saat 50 dakikalık süresiyle de rekor kırdı.

Tasarı, üzerinde yapılan düzenlemeler nedeniyle yeniden Temsilciler Meclisine gönderilirken kabul edilmesi halinde yasalaşması için Biden'ın imzasına sunulacak.

8. Söz konusu tasarı, Senato Genel Kurulu'nda dün gece geç saatlere kadar süren görüşmelerin ardından 49'a karşı 50 oyla kabul edildi.

Sayfa 210/1000 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •