Sayfa 147/531 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    prkab maliyetin kaç dostum
    tahta da cuma günü alış kademelerinde bi gariplik var, tek kademede alışa milyon lot yazdılar karanlıkta.
    Valla benim maliyetim 4.30 larda dir önceden trade ettim bayağı , onu duusnmuyorum düşünsem zaten 6 nin bayagi altına gelir , bende az var aslında , son çıkışında almıştım , artık gidici diye. ( sonra hiç olmadı elimde uzulmeyeyim diye böyle yapıyorum) sonra hep düştü .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Valla benim maliyetim 4.30 larda dir önceden trade ettim bayağı , onu duusnmuyorum düşünsem zaten 6 nin bayagi altına gelir , bende az var aslında , son çıkışında almıştım , artık gidici diye. ( sonra hiç olmadı elimde uzulmeyeyim diye böyle yapıyorum) sonra hep düştü .
    Gözüm onun da üzerinde ve giderinin olduğunu düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Gözüm onun da üzerinde ve giderinin olduğunu düşünüyorum.
    6.30 yazacağima 4.30 yazmışım .Valla olabilir cuma günkü hareket bana ilginç geldi , ilaç yüzde 10 ekside az değil , bu kadar eksi olmasa tamamen değişim yapabilirim , ama canımı sıkar , biraz daha alabilirim ama nakit te olanla bakalım bu işler tek tuşluk bir şey çok plan yapılamıyor tam alacakken satıp tam satacakken alabiliyorsun .
    Hayırlısı olsun .

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    gözüm onun da üzerinde ve giderinin olduğunu düşünüyorum.
    Yalnız bu gideriniin olduğunu düşünmemin sebebi piyasanın fiyatları abartmasıyla bağlantlıdır
    bu fiyat aslında olması gereken fiyattır
    4 liralarda aldığımda maximum 15 lira ederi vardır diye düşünüyordum.

5. Astroloğumuz 8 mart demişti
    sabah 8 mart
    fala inanma falsız da kalma demişler
    prkme benim sınavım olduğu kadar
    astorolog hanımında sınavı!
    çok oldu başlığa türkü bırakmayalı
    bırakıpta yatayım

https://www.youtube.com/watch?v=C3znlSi_2mM

6. Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız... Kadınlara ithaf edilen o kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Haklarından vaz geçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü olan bu günde siz de hayatınızdaki güçlü kadınları mutlu edecek sözlerLE kutlayın. Fakat sadece Kadınlar Gününde değil, yaşamımızda fark yaratan kadınları her gün başınızın tacı edin. Onlardan alınan ilhamla dünyanın daha güzel bir yer haline geldiğini unutmayın.

Alıntıdır(iki harflik redaktem var.)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    hayırlı bereketli haftalarınız olsun

paraları koyacak yer bulamıyın İNŞAALLAH
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

8. dengede speğin kafası karışıktı.