Bir mevzu b..ka sarıyorsa, suçlusu her zaman, kedidir, kedi..![]()
Bir mevzu b..ka sarıyorsa, suçlusu her zaman, kedidir, kedi..![]()
Bir de kedicikler vardı tabi, şimdi mevzuya bağlamasak olmaz...Ah hoca ah, bana din hakkında çok şey öğretti
Yetişemedik, feyz alamadık, aydınlanamadık..
Kedicikler ayarlayamadik.
Ama benim oglan bana bir baktiginda delip geciriyor, tüm b.k benim basima patliyor.![]()
Cennetin Krallığında Selahaddin Eyyubi Kudüs' ü kuşatmış tüm azametiyle, Hristiyanlar da ne yapalım nedelim diye tartışıyorlar kendi aralarında, Başpiskopos hemen teslim olalım hep beraber İslam dinine geçelim diye teklifte bulunuyor, bunun üzerine Esas Oğlan diyor ki; -Başpiskopos Hazretleri bana din hakkında kısa sürede çok şey öğrettiniz.(Ona atıf yaptım inceden)
Gereksiz bir bilgi vereyim, trafo çalışanları kedileri sevmez desem yalan olmaz. çünkü kediler sıcak diye trafonun içine giriyor işçi kapıyı açtığında eğer paniklerse baralar arası kısa devre ve kapıya doğru gelen bir alev topu. kumrular ve yılanlarda var. ... yıllarca çalıştım. nadir olur ama mumya olmuş kediler yılanlar![]()
USD/VEF paritesini inceledim 1.886.000 şok oldum. 2019 yılında 3.68 civarıymış. Bir para birimi nasıl bu kadar değer kaybedebilir şaşırıyorum. Allah korusun aynı şey USD/TRY paritesinde meydana gelse borsada veya TL mevduatlarında parası olanlar perişan olur. Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama insan yine de düşünmeden edemiyor. O yüzden biraz döviz veya altın bulunmasını mantıklı görüyorum.
Zannımca bu ABD enflasyon verisi gelene kadar ne oluyor ne bitiyor tam çözemeyeceğiz, ama, sanki 10 yıllık faizleri altını yıkacak seviyeden hala uzakta. Dolayısıyla bu altın sanki tepecek gibi bir süreliğine ne dersiniz?
![]()
Yer İmleri