Sayfa 385/932 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Topik gönüllülerinin ellerine sağlık,

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Bugün zorunlu bir ziyaret gerçekleştireceğimden analiz işinin gece geç saatlere kalma olasılığı doğdu.

Herkese bol şans...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün zorunlu bir ziyaret gerçekleştireceğimden analiz işinin gece geç saatlere kalma olasılığı doğdu.

Herkese bol şans...
    Olsun sen ziyaretini yap sana da bol şanslar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tarih tekerrürden ibaret de borsa tekerrürden ibaret mi onu çözmeye çalışıyorum. Bu ilk sıkışma maceralarımı yaşarken KENT aldım bir zamanlar. Hisse banko idi, patlamaması mümkün değildi. Hatta o zaman başlığa meydan okumuştum. Bu kadar emindim yani... Aynı olay DURDO ve PKART senetlerinde de yaşandı. Bu hisselerin ortak yanları Temel Analizlerinin iyi (Üstün bilanço beklentisi olan) ve tekniğinin de bence iyi olduğunu düşündüğüm senetlerdi.

KENT hissesine geri dönelim. Öyle bir sitem ettim ki kağıda sinirler tepemden boşaldı ve sattım. Sonra, hesaplamadım ama 30 kat falan gitti. Şimdi bir hissem var. Hissede teknikççiler ve temelciler inanmış durumda. Beklenti şu; iyi bir bilanço ve sonra yükseliş hareketi. Ben zerre kadar inanmıyorum buna. Hissenin düşüşe geçeceği ve önceki bıktığım noktalarda bıktıracağı yönünde...

Hadi düşüşü bile kabul ettim de bu düşüş ne kadar sürer nerede ne zaman ek alım yapmalıyım onu düşünüyorum. Biraz uzun vade yani.
    hangisiymiş ooooo?

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. İyi akşamlar cümleten Tolga bey gelmeden biraz dersi kaynatalım sekur hissesini soruyorum nasıl bilirsiniz cemaat kurelerinize bakın bana bir fikir verin

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Tolga bey,
    Sanırım datalar güncel değil. Kontrol edebilir misiniz?

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Tolga bey,
    Sanırım datalar güncel değil. Kontrol edebilir misiniz?

Hangisi mesela?

Sayfa 385/932 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •