Sayfa 387/932 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Uyarı için teşekkür ederim Canel Bey
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi sen böyle tevazu yapınca ben utanıyorum ya kurban olayım yapma emeğinize sağlık

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Katkımız olmuşsa ne mutlu bize, burada dayanışma içinde oluyoruz. Ne güzel ne mutlu bizlere.
    Herkesin emeğine sağlık, kaptana en çok
    Bol kazançlar, saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Listeye yeni senet gelmedi ama doğru kapanışları şimdi atıcam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

RYGYO çok güçlü duruyor, 5,33 altında kapanış yapmadığı sürece güzel görünüyor...

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Katkımız olmuşsa ne mutlu bize, burada dayanışma içinde oluyoruz. Ne güzel ne mutlu bizlere.
    Herkesin emeğine sağlık, kaptana en çok
    Bol kazançlar, saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Ne demek, ölümcül bir hatadan döndük... Tekrar teşekkür ediyorum...

Eregl ve rygyo için endiseliydim ama bir hafta da harketlendiler...

Sayfa 387/932 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •