Bu kaçıncı nickiniz Camoka bey yoksa hanım mı diyecektik
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu kaçıncı nickiniz Camoka bey yoksa hanım mı diyecektik
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
DCD yi elimde dolar olduunda, ve TL ye daha yüksek kurdan gecmek istediğimde, veya
elimde TL varsa daha düşükten dolar almak istediğimde yaparım (gelirse ne ala baabında ).
Ayrıca 2-3 bankadan prim fiyatlaması isterim. En iyi primi verenle pazarlık eder primi yukarı çekmeye çalışırım (çekerim).
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
enpara 18.20 mesajı atmış
+ olarak vergi odemezsiniz (kambiyo gider vergisi binde 2)
Direk anlasma kuru gelirse o kurdan donersiniz, gelmezse de fayisinizi alirsiniz mis gibi...
Gecen gun Mehmet ERTEN dedi ki:
Bankalarin ozel bankacilik subesi musterileri bu DCD isini bankalarin cogu calisanindan daha iyi bilirler, aksam yemeginde aile sofraya oturunca swapli mevduat iceren cumleleler kurarlar yemek yerken..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu arada antrparantes belirteyim ki 2000 li yillarda bir iki kere HSBC de DCD isi yapmistim...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu arada son dönemde dikkatimi çeken bir olay var. Bazı bankalar mevduatın bir kısmı ile fon alalım diyorlar ve bu fonlar genelde hisse fonu oluyor (örneğin hmg, hafta başında bana da teklif edildi). Bist100 ün şu anki seviyelerinden ne kadar yukarı potansiyel görünüyor, sanki hisse piyasası sıkışmış ve taze para sokmak istiyorlar gibi bir izlenim uyandı bende. Ytd.
2 banka da başıma geldi bu hisse fon olayı. 3ncü banka da israrla dcd ye zorladı. YTD.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri