Günaydın oba! Oynak beyim durumlar nedir?
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Oynak beyim durumlar nedir? Bugun itnenin bilanco gunu bakalim
günaydin oba, havalardan midir nedir bir keyifsizlik var ortamda. nasir ismini gormeden once gayet mutlu bir insandim halbuki
Originally Posted by Webster Bugun itnenin bilanco gunu bakalim Benim arzu gızın da bilanço günü. Patron gece yarısına kadar bekletecek gibi. Bıktırdı tahtada artık. Satmireem ula satmireeem.
Originally Posted by Foçabeyi Benim arzu gızın da bilanço günü. Patron gece yarısına kadar bekletecek gibi. Bıktırdı tahtada artık. Satmireem ula satmireeem. Neydi odabasim Kagida asik olmayacaksin
Originally Posted by Webster Neydi odabasim Kagida asik olmayacaksin Bugun bi atak olmazsa yarin da cuma, bi cacik olmaz salar bu borsa
Originally Posted by Webster Neydi odabasim Kagida asik olmayacaksin Bunu sen mi diyorsun oynak beyim? İtneyi satsana o zaman Benim aşık olduğum yok. Aldığımdan beri maliyetimde. Para kazanmadım ki satayım. Kar edince elbette satacağım.
Originally Posted by Fuat Soylu günaydin oba, havalardan midir nedir bir keyifsizlik var ortamda. nasir ismini gormeden once gayet mutlu bir insandim halbuki Kayboldu pust 😀
Forum Rules
Yer İmleri