Originally Posted by Webster Sanki wuhan tr de mk Vaka siralamasinda koca abd 9. Sirada Biz 4. Siradayiz Aşınızı olsanıza Rahat edersiniz sonra
Originally Posted by Fuat Soylu O çok eskiden girmişti o kağıda 39’lardan sattıydı o aralar o sattı biz aldık Demekki ustadin pek bise bilmiyor 😀
Originally Posted by myfinans Aşınızı olsanıza Rahat edersiniz sonra Asiya karsiyim ustadim
Originally Posted by Webster Asiya karsiyim ustadim Evde aşı kitim var Ben evde kendim üretip yapıyorum aşımı.Dışardan aşı almam. 10.dozu oldum bugün.
Originally Posted by myfinans Evde aşı kitim var Ben evde kendim üretip yapıyorum aşımı.Dışardan aşı almam. 10.dozu oldum bugün. Ustadim anladim Ben onu 15 yasimdan beri yapiyorum Chiwas marka kullaniyorum
Fuatim okudunmu nasirla kankaya bagladik abi cekiyor 😀
Originally Posted by Webster En guzel erkek parfumu Gio dur Otesi yok Ama cok pahalli Eeeee ne kadar pahalı parfüm o kadar güzel kızlar sayın Webster
Originally Posted by Webster Sanki wuhan tr de mk Vaka siralamasinda koca abd 9. Sirada Biz 4. Siradayiz Küfür yok sayın Webster küfür yok. Yoksa size aşı yapmak zorunda kalacağım
Forum Rules
Yer İmleri