Sayfa 969/1003 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Dollar Yazıyı Oku
    Haber sitesine bakarsak; orada bu tarihler arası kazançlardan alınmayacak şeklinde anlıyorum. Satıp almak, valörlü olanlarda zaten tam bir işkence.
     Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    aynen oyle. fibadan var mı dikkatinizi çeken? genel siralamaya baktim KEH, KEZ fonlari iyi gibi görünüyor ama incelemek lazim. başıboş bırakılan dummy BES fonlardan ziyade güzel alternatifler çıkabilir. güçlü defansif fonlar var diye düşünüyorum.
    Geçen hafta Anadolu Hayat üzerinden BES hesabı açtım. Özellikle bulunduğum 45 yaş itibariyle avantajlı olacağını düşünüyorum. Niyetim FIBA üzerinden içinde TCD barındıran FEF fonu almaktı. yeni düzenlemeyle birikimin tamamını peyderpey FEF e aktarmayı düşünüyorum.

2. coin fonunu kurun gec olmadan

1900 da altinnan cikip bitcoina girdim. fon olsaydi fon alirdim tabi!
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post5036462
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Geçen hafta Anadolu Hayat üzerinden BES hesabı açtım. Özellikle bulunduğum 45 yaş itibariyle avantajlı olacağını düşünüyorum. Niyetim FIBA üzerinden içinde TCD barındıran FEF fonu almaktı. yeni düzenlemeyle birikimin tamamını peyderpey FEF e aktarmayı düşünüyorum.
    Selamlar,

Bildigim kadariyla FEF alabilmeniz icin FIBA emeklilik almalisiniz ve bunu Tacirler uzerinden almalisiniz.

Aynisi FIR icin de gecerli diye biliyorum. Ancak.lutfen kurumunuz ile teyit ediniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Dollar Yazıyı Oku
    Haber sitesine bakarsak; orada bu tarihler arası kazançlardan alınmayacak şeklinde anlıyorum. Satıp almak, valörlü olanlarda zaten tam bir işkence.
     Alıntı Originally Posted by oskywalker Yazıyı Oku
    Selamlar,

Bildigim kadariyla FEF alabilmeniz icin FIBA emeklilik almalisiniz ve bunu Tacirler uzerinden almalisiniz.

Aynisi FIR icin de gecerli diye biliyorum. Ancak.lutfen kurumunuz ile teyit ediniz.
    Şuan için öyle ama yeni düzenlemeyle bunun değişeceğini düşünüyorum.

5. Tefas 3 aydan eski tarihsel verileri indirmeye müsade etmiyor.

Yaptıkları her şey var olanı da bozuyor tebrik etmek lazım. Belki de server kapasitesi yetmiyor diye bunları yapiyorlar.

Verileri çeken arkadaşlar alternatif bulabilen oldu mu? Yoksa mail atalım Bist'e yetkililere.

6. bunun duyurusu nerede yapıldı? ne zaman başlıyor? teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    emeklilik fonlari tefas'a acilacakmis. fon havuzuna yeni fonlar gelecek ama cogu berbatt, aralarindan 3-5 iyi yonetilen vardi diye hatirliyorum. aslinda tam tersi olmasi gerekliydi, bes icinde tefas olmaliydi. ama devletin isine gelmez

7. BES fonlarının tefaş'a gelme haberi kaynağı devletin son yapısal reform aksiyonlarında. ne zaman uygulanır zaman gösterecek.

https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2021/0...-Kitapcigi.pdf

3.5.f. Emeklilik yatırım fonlarının Türkiye Elektronik Fon Dağıtım
    Platformu’nda işlem görmesi sağlanacak ve böylece
    vatandaşlarımız bireysel emeklilik sistemindeki bütün fonları alıp
    satabilecektir

8. Sağlıklı ve hayırlı hafta diliyorum.

Sayfa 969/1003 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız