Araba işi keriz işidir.araba alinmaz.
850K esnaf vergi vermeyecek sanmistim ama oyle degilmis.
Gercek usul degil de goturu usulde vereceklermis..
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ilari-41762209
Yuregim ferahladi.
TL de kalmaya devam edecegim, iluzyon olsa da
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
devlet hazine maliyesi super vergiler topluyor,
ancak malum sebeplerle yetmiyor ,
vatandaşa yeni yükler bindiriliyor , oranları artırıyor , verilen hakları daha da kısılıyor..
yani maliyenin biraz vatandaşın cebinde para kalsın tasarruf yapsın ,ailesi için harcasın diye bir derdi yok ...
mesela asgari ücret art devlet ödemeleri 2900+1.400=4.300 tl .. kaç esnaf bu yükün altında kalkabilir ?
devlet vatandaşa diyor ki ver ver ver...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
muhalefet ne diyor vergi reformu yapacağız ...vatandaşı ezdirmeyeceğiz falan filan ...
emlak vergisinde en yüksek değer artışını kimler yapıyor ? (2-3 kat hiç acımadan... peki vatandaşın geliri o kadar artımı ki ? )
kasada para yokken sadece kendisine destekleyen sendika için sonuna kadar popilizm yapan kim ?
sözde ekonomi reformu yaptıran DERWİSH'in amacı neydi ?
vatandaş kimin umrunda ki ?
Kalacak bu enkazı kim kaldıracak ?
yine yük vatandaşa bindirliecek...
yani yine
VER VER VER
Ben bu stopaj olayını tam anlayamadım, dün bir miktar nkolay bono bozdurdum %5 stopaj alındı, burada %18 faizle ve %5 stopajla durmak mı yoksa pasifte para kalmasına rağmen renkli hesap ve kiraz hesapta %18.5 da durmak veya ppz fonu almak daha mı kârlı oluyor.
Viop ta islem yapan varmı? dolarTL,bist30...
Avantaj ve dezavantaji nedir?gece seansi ,hangi vade iyi (en yakin vademi?)
Yer İmleri