Sayfa 216/402 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 3210 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. kimseye tavsiye etmiyorum, hatta bist30 tamamen kumar kağıdı, başka kağıtlara bakın arkadaşlar, riskli zarar etmiş kağıtlar 10 kat artar. bu kağıt inanılmaz kar eder ama bir yüzde 5 bile yapamaz. işte malesef bundan dolayı türkiyede borsa da kimse uzun vadeli hiçbir kağıda giremiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Tamsel Yazıyı Oku
    Yoksa, % 38,5 hissesi holdinge ait olan Ford'un tamamının piyasa değeri 61 milyara ulaşmışken holdingin 59 milyarlarda sürünüyor olmasına mı yazık.
     Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    kimseye tavsiye etmiyorum, hatta bist30 tamamen kumar kağıdı, başka kağıtlara bakın arkadaşlar, riskli zarar etmiş kağıtlar 10 kat artar. bu kağıt inanılmaz kar eder ama bir yüzde 5 bile yapamaz. işte malesef bundan dolayı türkiyede borsa da kimse uzun vadeli hiçbir kağıda giremiyor.
    Eger bir hisseye yon veriyorsaniz, ky'ciyi dokmenin en etkin yolu bu.

Belki birileri bunu yapiyor, belki de yabanci satip cikiyor. Kim bilir.

Sabirli olmak lazim..

3. bizi dökse ne olurki, hepimizi toplasanlar ky olarak kağıdın halkı açık kısmın yüzde 1 i yapamayoz. malesef bist 30 dışında bir çok kağıt 4-5 kat arttı. bu acaba malı nerede yıksam diye düşünüor.

4. Koç’ un öyle dökmek, silkelemek ya da ilgileneni sevindirmek diye bir derdi yok.
    Planında ne var ve ne zaman devreye alıp adından ve varlığından söz ettirecek, ne zaman arkasından kovalattıracak hiç belli değil.
    Yaptığı İstinye bayırında yükte ağır pahada hafif bir kağıdı üj bej kuruşa hamallık yaptırarak taşıttırmak. Bir başka deyişle havucu kovalayan tavşanın sırtına bağlı sopayı düşürmemesini sağlamak.
    Kandık bir defa taşıyoruz kısmet bakalım ytd

5.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Koç’ un öyle dökmek, silkelemek ya da ilgileneni sevindirmek diye bir derdi yok.
    Planında ne var ve ne zaman devreye alıp adından ve varlığından söz ettirecek, ne zaman arkasından kovalattıracak hiç belli değil.
    Yaptığı İstinye bayırında yükte ağır pahada hafif bir kağıdı üj bej kuruşa hamallık yaptırarak taşıttırmak. Bir başka deyişle havucu kovalayan tavşanın sırtına bağlı sopayı düşürmemesini sağlamak.
    Kandık bir defa taşıyoruz kısmet bakalım ytd
    Koc'un degil, araci kurumlarin, vur-kac pesindeki yabancinin.

6. hedef nedir amaç nedir kağıdın, bu kadar karla endeksten ayrışmayacaksa bir anlamı yok. zarar edenler artıyor, desekki önceden satın alındı. endeks yüzde 50 arttı bu da o kadar arttı. hisse değil fon olarak bakmak lazım. ama ömür törpüsü kimseye tavsiye edemiyorum şu anki hareketlerinden dolayı.

7. yerlerin dibine doğru gidiş mi var acaba.

8. Cumhuriyet tarihimizin en önemli yatırım imzası bugün atıldı..

Kişilere göre değişse de
    Benim fikrim bu konuda sabittir..

Dünya otomobil varyantları,binek, otomobil, kamyon, ticari, çekici, Tır vs

Total de, bu işin Dünya devi
    Abd li FORD MOTOR COMPANY dir..

Kendi markası, Ford, bir zamanlar elindeydi satmış olabilir, Volvo vardı
    Ford Mustang, Aston Martin
    Yine bi zamanlar sanırım Ferrari ye de ortaktı
    Ford Ranger, Ford Transit, Ford F Max
    Ford F serisi Kamyonlar, Truck lar
    Ford, Lincon , Mercury

Var oğlu var..

Rahmetli Vehbi Koç un ülkemize en büyük katkısı 1950 ler de Ford u ülkemize getirmek olmuş. Bugünler de daha da iyi görülüyor.. Henry Ford un şirketi

Bugünler de Avrupa, Rusya, Orta doğu üçgeninde
    Türkiye de, Kocaeli de ve Eskişehir de

Ford Transit, Ford Kamyon, Ford F Max ve Ford Torneo üretim üssü...

İngilizler için, Ford Transit dünyanın en iyi arabasıdır, ingilizin birine sorun, Ferrari demez, Ford Transit der))) o kadar kutsal olan o araba İngilizler için,
    Kocaeli ilimizde Koç şirketi Ford Otosan da üretiliyor.
    Yanlış bilmiyorsam, Ford Global, İngilterede ki Ford fabrikasını kapattı.

Düşünün, Ww firması bile ticari araç üretimi için bile ülkemizin, Ford Otosan ın peşinde)) sanırım
    Wolkswogen tücariler de, Ülkemiz Ford fabrikalarında üretilecek

Kısaca;
    Avrupa, Rusya, Orta doğu üçgeninde, Ford un ticari, Kamyon, Tır
    Transit
    Yeni fabrikayla, Elektrikli Ford Transit araç üretim üssü
    Ülkemiz oldu.
    Muazzam iş..

Tebrikler, ülkemiz, hükümetimiz..
    Koç Holding , Ali Koç ve Ford Motor Global

Tebrikler, Rahmetli Vehbi KOÇ
    Tebrikler Ford emekçileri, Türk mühendisleri

Sayfa 216/402 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon