-Þimdi bu albul25'in yorumuna ne diyebilirim diye düþünüyorumda bir kýymetli söz geldi aklýma ''iyilikten maraz doðar'' diye ..Ama bir gerçek varki albul25 þaþkýný ne istediðini bilmiyor sonrada hisse fiyatý yerlerde sürünüyor diye feryadý figan ediyor ciyaaakkkklamalarýný yurdun her köþesinden dinlemek mümkün daha dün beddua eden bu þahýs deðilmiydi þimdi ne deðiþti..Sana gelince Mercury efendi;benim anlatmak istediklerim için finansal okul eðitimi almam gerekmiyor dilim döndüðünce aklým fikrim çok þükür yerindeyken yanlýþ ve þaibeli iþlere ,kiþilere daima parmak basacaðým..Alaverelerin,dalaverelerin,yanýltmalarý n hatta kötü niyetlerin bir finansal okul neticesinde geliþip hasýl olduysa ahlaki anlamda sence kiþiliðinlede örtüþüyorsa demekki yatýrýmcýlara kötü örnek olmakla mutlu oluyor haz alýyorsundur..Benim bahsettiðin okula ihtiyacým yok ama senin ahlaki anlamda güzel insani vasýflarýn iþlendiði bir okula ihtiyacýn olduðu kesinlik kazanmýþtýr..Ýhyay topiðinde ''ÝLÝM'' nickli güzel bir kardeþimiz var istersen ondan ilim,irfan,tavýr,davranýþ,hitap,nezaket,finans eðitimi vb.dersler alabilirsin..Ampul25, Mercury hocan'a her konuda itaat et..Nasýl yönetilmek istersen öyle yönetilirsin..NOT:Ben Ýhlas holding ve diðer iþtirakleri batýk þirketler demiyorum bilakis ciddi manada çok kazandýklarýný hatta bist30 þirketleriyle yarýþabilecek kazançlarý gelirleri olduðunu savunanlardaným ..Benim eleþtirdiðim konu bu kadar devasa gelirlere kazançlara sahip þirketler topluluðu bu paralarý nerelere kaçýrdýðý ve sürekli maðdurlarý oynayýp sefalet içindeymiþ gibi yaklaþýk 30 yýldýr zarar üstüne zarar yazýp küçük yatýrýmcýya zýrnýk koklatmadýðý gibi maðdur ettiðidir..Yani benim þikayetim þaibeli oyunlar içinde olan kötü bir yönetim gösteren yönetime ve patron olacak kiþiyedir....
Yer Ýmleri