Sayfa 182/531 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=7pZ6g-7DxcM

hatunun kumasını dinlemeyeli çok oldu
    amiral ufak ufak kazandırırken iyi gider.
    "Kuma" lafını duyunca aklıma bir anım geldi. anlatmazsam çatlarım ;
    Bundan 10 -15 sene önce Kumkapıda oturuyoruz. hanımla beraber keyif yapıyoruz. Keyfimiz de yerinde ... Tabi o zamanlar hayatın yüzümde bıraktığı izler daha az. Yani diyeceğim azıcık giderim var. Bilir misiniz bilmem. Kumkapıda restorantlar dışarı masa atar yazın dışarıda ağırlar misafirlerini. Neyse bizde dışarda oturuyoruz. Bir ara ortalık hareketlendi. Ortalıkta gezen sazendeler ve çalgıcılar bizim tarafa doğru yönlendi. Aralarından bizim Candan çıktı. Bizim Candan Erçetin.. Çokta severim hem sesini hem de kendisini. Çok hanımefendi birisidir. Neyse . Çalgıcılar biraz bizim masayı rahatsız eder bir halde oldular ama ben herhangi bir tepki vermedim. O ara Candan Erçetin dönüp "Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettik" deyiverdi."Bende önemli değil babında bişeyler söyledim. İşte kıyamet o zaman koptu. Sonra Candan Erçetin bizim masaya oturdu. Dinlenmek içindi herhalde. O arada da çalgıcılar bir şarkı daha çalmaya başladı. Ardından bizim masada bir şarkı söylemeye başladı. Asıl kıyamet bundan sonra koptu işte. Fotoğrafçı hemen bir foto almış o esnada. Neyse Candan hanım şarkısı söyledi "iyi akşamlar iyi eğlenceler deyip ayrıldı". Yarım saat sonra fotoğrafçı yanımıza gelmiş. Ben o sırada tuvalete gitmiştim. Masaya foto bırakmış. Hanım ben gelince fotoyu aldı bana doğru fırlatıp. "al " dedi. " Akşam koynuna alır yatarsın" dedi. Neyse geceyi bir şekilde sonlandırdık. Ama sevgili Candan la bir foto bana bir tek taş yüzüğe maloldu tabi. Olayın ertesinde.

Sözün özü abiler, eşinizin haz etmediği kimselerle foto bile vermeyin..
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    "Kuma" lafını duyunca aklıma bir anım geldi. anlatmazsam çatlarım ;
    Bundan 10 -15 sene önce Kumkapıda oturuyoruz. hanımla beraber keyif yapıyoruz. Keyfimiz de yerinde ... Tabi o zamanlar hayatın yüzümde bıraktığı izler daha az. Yani diyeceğim azıcık giderim var. Bilir misiniz bilmem. Kumkapıda restorantlar dışarı masa atar yazın dışarıda ağırlar misafirlerini. Neyse bizde dışarda oturuyoruz. Bir ara ortalık hareketlendi. Ortalıkta gezen sazendeler ve çalgıcılar bizim tarafa doğru yönlendi. Aralarından bizim Candan çıktı. Bizim Candan Erçetin.. Çokta severim hem sesini hem de kendisini. Çok hanımefendi birisidir. Neyse . Çalgıcılar biraz bizim masayı rahatsız eder bir halde oldular ama ben herhangi bir tepki vermedim. O ara Candan Erçetin dönüp "Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettik" deyiverdi."Bende önemli değil babında bişeyler söyledim. İşte kıyamet o zaman koptu. Sonra Candan Erçetin bizim masaya oturdu. Dinlenmek içindi herhalde. O arada da çalgıcılar bir şarkı daha çalmaya başladı. Ardından bizim masada bir şarkı söylemeye başladı. Asıl kıyamet bundan sonra koptu işte. Fotoğrafçı hemen bir foto almış o esnada. Neyse Candan hanım şarkısı söyledi "iyi akşamlar iyi eğlenceler deyip ayrıldı". Yarım saat sonra fotoğrafçı yanımıza gelmiş. Ben o sırada tuvalete gitmiştim. Masaya foto bırakmış. Hanım ben gelince fotoyu aldı bana doğru fırlatıp. "al " dedi. " Akşam koynuna alır yatarsın" dedi. Neyse geceyi bir şekilde sonlandırdık. Ama sevgili Candan la bir foto bana bir tek taş yüzüğe maloldu tabi. Olayın ertesinde.

Sözün özü abiler, eşinizin haz etmediği kimselerle foto bile vermeyin..
    Benim ki bilir ulaşılmayacak olanlara bi şey demez abi.
    Hoş benimde işim olmaz ulaşılabilecek olanlarla.

3. valla
    hatun benden daha iyi biliyor bu işi
    orge tavan olmuştu
    satalım dedi sattırmadım.

4. yolun en başındayken çömezken
    bi abiyle konuşuyoruz
    abi neden olmuyor neden beceremiyoruz diye sorduğumda
    ya yapılacak şey
    düşünce alacan
    yükselince satacan
    hepsi bu.
    hatunda aynısını diyor
    ben sana almayı satmayı öğretecem.

5. hedefide dün akşam yazdım iyi mi?

var mı gözümüzden kaçan?

yok

kazanıyormuyum ?

cıh.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    hedefide dün akşam yazdım iyi mi?

var mı gözümüzden kaçan?

yok

kazanıyormuyum ?

cıh.
    Abi o zaman başlık sakinlerinin selameti için sen yaz ama " ALMA"
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Abi o zaman başlık sakinlerinin selameti için sen yaz ama " ALMA"
    Zaten öyle oluyor abi

8. Bantas

Basitce

Ambalajlar içinde en ucuzu
    Fk 15
    Pd dd 1.82

(Bende koçari dostuma benzedim [emoji4])

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 182/531 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •