"Kuma" lafını duyunca aklıma bir anım geldi. anlatmazsam çatlarım ;
Bundan 10 -15 sene önce Kumkapıda oturuyoruz. hanımla beraber keyif yapıyoruz. Keyfimiz de yerinde ... Tabi o zamanlar hayatın yüzümde bıraktığı izler daha az. Yani diyeceğim azıcık giderim var. Bilir misiniz bilmem. Kumkapıda restorantlar dışarı masa atar yazın dışarıda ağırlar misafirlerini. Neyse bizde dışarda oturuyoruz. Bir ara ortalık hareketlendi. Ortalıkta gezen sazendeler ve çalgıcılar bizim tarafa doğru yönlendi. Aralarından bizim Candan çıktı. Bizim Candan Erçetin.. Çokta severim hem sesini hem de kendisini. Çok hanımefendi birisidir. Neyse . Çalgıcılar biraz bizim masayı rahatsız eder bir halde oldular ama ben herhangi bir tepki vermedim. O ara Candan Erçetin dönüp "Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettik" deyiverdi."Bende önemli değil babında bişeyler söyledim. İşte kıyamet o zaman koptu. Sonra Candan Erçetin bizim masaya oturdu. Dinlenmek içindi herhalde. O arada da çalgıcılar bir şarkı daha çalmaya başladı. Ardından bizim masada bir şarkı söylemeye başladı. Asıl kıyamet bundan sonra koptu işte. Fotoğrafçı hemen bir foto almış o esnada. Neyse Candan hanım şarkısı söyledi "iyi akşamlar iyi eğlenceler deyip ayrıldı". Yarım saat sonra fotoğrafçı yanımıza gelmiş. Ben o sırada tuvalete gitmiştim. Masaya foto bırakmış. Hanım ben gelince fotoyu aldı bana doğru fırlatıp. "al " dedi. " Akşam koynuna alır yatarsın" dedi. Neyse geceyi bir şekilde sonlandırdık. Ama sevgili Candan la bir foto bana bir tek taş yüzüğe maloldu tabi. Olayın ertesinde.
Sözün özü abiler, eşinizin haz etmediği kimselerle foto bile vermeyin..![]()
Yer İmleri