Vay be... Dün reis ile koç konuştu da, endeksi taşıyın artık mı dedi? Noldu... Endeks rekor kırdı koçlarla
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be... Dün reis ile koç konuştu da, endeksi taşıyın artık mı dedi? Noldu... Endeks rekor kırdı koçlarla
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Kasadaki jetonlar böyle oldugu surece xu30 dan günlük bir kağıt sec KOÇum. Pala evirir çevirir long...
GARAN_ dirençler
8.92
8.97
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yok kötü anlamda demedim sizler bahsedince benim de dikkatimi çekti grafiğine bakayım dedim. Çok iyi duruyor özellikle günlükte. 7.3 - 9.7 arasında çok yüklü ve güçlü alıcı almış bekliyor, bu faiz ortamında bu kadar taşıma maliyeti varken bu malı 4 5 aydır taşıyan kişi / grubun beklentisi çok farklı olsa gerek. Çok dikkatimi çekti ama zaten ykb ve halk ta da benzer durum var gelip sizi batirmayayim diye ısrarla garan a bulaşmıyorum bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel istek üzerine aselsana ve oyakc e 50 şer bin lira giriş yaptım. Ayrıca 1638,5 long devam.. Lambente güveniyorum
Yer İmleri