Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

TOFAŞ'TAN ÜRETİM DURDURMA KARARI

Şirket KAP’a yaptığı açıklamada, “Bünyesinde söz konusu mikroçiplerin kullanıldığı bazı parçaların yurtdışından tedarik ve teslimat süreçlerindeki aksamalar sebebiyle 19 Mart 2021 akşamı mesai bitiminden 5 Nisan 2021 tarihine kadar iki hafta süreyle fabrikamızda üretim faaliyetlerine ara verilecektir” dedi.

2. Kardeşim bir Arda muhabbeti dönüyor ama anlamadım ben mevzuyu halen. Kim bu Arda? Arda ne yaptı?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çekti çekti.
    Islak zopa

Şey : 7,5131

Bir iniyor bir çıkıyor. Bu işten en kazançlı çıkan kişi Arda .
    Dipten al tepeden sat. Güzel iş.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Kardeşim bir Arda muhabbeti dönüyor ama anlamadım ben mevzuyu halen. Kim bu Arda? Arda ne yaptı?
    4 kitap yazdığını söyleyen 400.000 doları (portföyünün çok küçük bir bölümüymüş bu arada) her zaman en düşükten aldığını en yüksekten sattığını yazan, dolar karşıtı bir trol.
    Şimdi yazamıyor yasaklandı .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    4 kitap yazdığını söyleyen 400.000 doları (portföyünün çok küçük bir bölümüymüş bu arada) her zaman en düşükten aldığını en yüksekten sattığını yazan, dolar karşıtı bir trol.
    Şimdi yazamıyor yasaklandı .
    Bir de asgari ücretle çalışıyordu, galiba öyle birşey de yazmıştı
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir de asgari ücretle çalışıyordu, galiba öyle birşey de yazmıştı
    Yine bir gün al sat kazancı ile 100 gr pastırma aldığını yazmıştı.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    TOFAŞ'TAN ÜRETİM DURDURMA KARARI

Şirket KAP’a yaptığı açıklamada, “Bünyesinde söz konusu mikroçiplerin kullanıldığı bazı parçaların yurtdışından tedarik ve teslimat süreçlerindeki aksamalar sebebiyle 19 Mart 2021 akşamı mesai bitiminden 5 Nisan 2021 tarihine kadar iki hafta süreyle fabrikamızda üretim faaliyetlerine ara verilecektir†dedi.
    Tavan serileri başlar o zaman..
    Üretim açılınca da ..üretim açıldı diye bi posta daha tavanlar..

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, Kuyum Ticareti Hakkında Taslak Yönetmeliği'nde kuyumculardan talep edilen gündemdeki 500 gram altın teminatı şartının Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın direktifiyle taslak metninden çıkarıldığını söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine bir gün al sat kazancı ile 100 gr pastırma aldığını yazmıştı.
    Demek 400.000 USD portföyünün küçük bir kısmı, asgari ücret ile çalışıyor, portföyünün küçük kısmı olan 400.000USD ile günlük karı ile 100gr pastırma alan bir arkadaş. Cimri adammış, ben olsam 5 kilodan aşağıya çıkmazdım şarküteriden.

Siz yine iyi sabretmişsiniz yasaklanana kadar. Ben direkt engellerdim.

Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •