Midillinin guneyi. 6
2 ci deprem karaburun 4.9
Istanbulda bile hissedildi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Midillinin guneyi. 6
2 ci deprem karaburun 4.9
Istanbulda bile hissedildi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerikan borsaları çakılmaya başladı demiştim. Akıllı para zirvede küçük yatırımcıya kitledi her zamanki gibi.
Küçük yatırımcı hesaplarının sayısının tavan yaptığını ve kredi ile işlem yapan ABD li küçük yatırımcı sayısının ulta zirve yaptığını dayan önce paylaşmıştım.
Phoenix in pipisini 2018 te büyük ihtimalle göreceğiz her neyse o.
Apple hisseleri çok kötü çakıldı. Çin de Apple iPhone un pazar payı %5 e düşmüş. Bu telefonlar almış götürmüş pazarı.
http://www.oppomart.com/phones.html
bunlar custom Android işletim sistemleri sunuyorlar. Google da bunlardan para kazanamıyor. Android in türevlerini yapıyorlarmış ve Google uygulamalarını kaldırıyorlar içinden. içerisinde Google un şişirme yazılımları olmadığı için çok hızlı çalışıyormuş. bu sebeple pazarın %95 ine bunlar hakim olmuş Çin de.
Çin geleceğin tek süper gücü olacak. kim ne derse desin benim görüşüm böyle.
Aynı şekilde Baidu da arama motoru olarak Çin de %70 pazar payına sahip olmuş. İkinci yine başka bir Çin li arama motoru.
Google pazar payı ise %10 un altına düşmüş.
Google hisseleri de çakıldı.
ZOHO ve benzeri hintli şirketler pazardan inanılmaz pay almaya başladılar. Oracle Microsoft Salesforce gibi şirketlerin ürünleri ZOHO gibi hintli ürünlerin yanında en az 2-3 kat pahalı kalıyor.
Onlar da çakılmaya başlayacak.
güneş doğudan doğacak.
bir süre sonra Çin li Hint li Rus şirketlere yatırım çok mantıklı olacak. Geçmişte ABD hisseleri çok kazandırdı. Ama artık doğuya bakmak lazım. yüzümüzü doğuya çevirmemiz lazım.
Dow la Dax ın kamalarının tepelerindeki düşüşler çok çok güzel.
DOW un kama ihlali vardı bugün tekrar kama içine girecek gibi ama mübarek grafik öyle böyle değil durmadan yükselen bir grafik
DOW grafiği şu kamanın artık gidecek neresi kaldı acayip derecede ilginç o büyük ihlalden sonra aşağı sarması lazımken 2 tur daha yukarı mayısda sat git sat git al sana sat git.
![]()
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Buda dax trendi bitirdi 4,23 noktasında tepede tırmalayıp duruyor bugünlerde aşağı tepki vermeye ufaktan başladı oda sonunda yani gazla gazla nereye kadar.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri