Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Tahvil bono borçlanma araçları fonları tüm sene boyunca zarar ettirecek gibi görünüyor. Eurobond ise DolarTL. ye bağlı.

2. Doğru 1 paya indirmisler en az alınma oranını. Yalnız bu fon diğer hsyf ler gibi değil, şartnamesinde yazdığına göre short ile mutlak getiriye odaklanıyorlar anladığım kadarıyla. Risk derecesi 4. Çoğu hsyf de 6 sır.
     Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Yanlışım mı var acaba...son izahnamede 1 paya düşürülmüş. 30/03 itibarı ile...ayrıca portföy diğer hsyf lere göre oldukça iddialı ve bu portföy için %30 az olur...şahsi fikrimdir...
    Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    GPG dün %1,56 yapmış.
    -%72 endekste dikkat çekici. Ben daha ölmedim mi demek istiyor?
    GPG çok fazla endekse bağımlı bir fon değil.GPG çok fazla pair trade içeriyor.Bankalar çok kötü olduğu için performansı düştü.Dün de tam tersi olu.Bankalar LONG, endek SHORT pair trade işlemleri çok kazandırdı ona dün.Çift yönlü.Hem bankalardan hem de endeks shorttan.

Birkaç sayfadır söz konusu olan HMG de endeks/hisse fon falan değil.Pair tradeler ile işlem yapıyor.Normal fonlar içinde Garanti'nin TGA'sı ile aynı mantık.TGA'da da küçük hisseler gidip büyükler yerinde sayınca çuvalladı.HMG şimdilik konjoktüre daha uygun pairlar seçmiş sanki.Osmanlı'dan giriş yapılamıyor buna, 4-5 gün önce alayım dedim ama menüde çıkmıyor.

Kısa vadeli işlem severler GZM'yi takip etsin.KV al-sata dayalı %25-%100 hisse taşıyan bir fon bu.Bu da serbest, ve osmanlı'da yok.Bunu da deneyecektim ama alamadım.Global fonlarında kimse olmadığı için burda da 2 kişi var sadece, 1 de kendileri muhtemelen.Fon küçük kalır çok fazla büyümezse fena gitmez gibi.En azından fırtınalı günlerde %25 e inerler.

4. Hedef Portföyün HYV fonunu ne zaman PPZ gibi bankalardan alabileceğiz bilen var mı acaba? Ben ne Ziraatten ne de Fiba dan HYV fonunu alamadım kayıtlı değil diye izin vermiyor. Öteki türlü PPZ fonu kendi klasmanında yine rakipsiz kalacak bence...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. Tefasa acik degil sadece hedeften alinabilir.biran once tefasta alis ve satisa acilmasi lazim.
    Ama acilmayabilirde fazlaca bu sekilde tefasda olmayan fon var.
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Hedef Portföyün HYV fonunu ne zaman PPZ gibi bankalardan alabileceğiz bilen var mı acaba? Ben ne Ziraatten ne de Fiba dan HYV fonunu alamadım kayıtlı değil diye izin vermiyor. Öteki türlü PPZ fonu kendi klasmanında yine rakipsiz kalacak bence...
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tefasa acik degil sadece hedeften alinabilir.biran once tefasta alis ve satisa acilmasi lazim.
    Ama acilmayabilirde fazlaca bu sekilde tefasda olmayan fon var.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle bir durumda benim için ölü doğmuş fon olur. sırf onun için Hedef Portföye gidip hesap açtırmakla uğraşamam. Kendileri bilir. ama belki de izin almaya çalışıyorlardır. O zaman işte PPF lerde rekabet olur ortalık şenlenir. Aksi takdirde PPZ rakipsiz kalmaya devam eder. Gönül ister ki rekabet olsun biz yatırımcılar daha çok kazansın
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Birkaç sayfadır söz konusu olan HMG de endeks/hisse fon falan değil.Pair tradeler ile işlem yapıyor.Normal fonlar içinde Garanti'nin TGA'sı ile aynı mantık.TGA'da da küçük hisseler gidip büyükler yerinde sayınca çuvalladı.HMG şimdilik konjoktüre daha uygun pairlar seçmiş sanki.Osmanlı'dan giriş yapılamıyor buna, 4-5 gün önce alayım dedim ama menüde çıkmıyor.
    HMG fon, vakıfbank ve garanti bankası fon menülerinde de görünmüyor. Acaba nitelikli yatırımcı olduğumuza dair beyanat verdikten sonra mı görünüyor?

8. Arkadaşlar OSD dolar çıkınca düşer, düşünce çıkar deniyordu dün usd %3 düştü ayrıca faiz %19 a çıktı ama OSD şaka gibi 0.05 yükselmiş Atladığımız bir şey mi var acaba?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •