Sayfa 694/1040 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Tüm dünyada 2021 yılı ortalarından başlayarak 2024 yılı sonlarına kadar şu şekilde ağlayanları bol miktarda göreceksiniz;

Lanet olsun keşke bütün varlıklarımı zamanında fizikiye ve risksiz varlıklara çevirseymişim.

Acaba; Hangi ülkeler batacak? Hangi fonlar batacak? Hangi bankalar batacak? Hangi emeklilik fonları batacak? Hangi bonolar ödenemeyecek?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Emtia ların ne kadar ucuz olduğu aşikar. Kim neden bu kadar baskılamış olabilir sizce?

Bu grafik SPX:Emtia grafigi. Önümüzdek süreçte hisselerin ucuzlaması emtianın ralli yapması lazım.

2. Biseyin fiyati yerlerde surunuyorsa makbul degildir en azindan bizim millet ucani kacani kovalar

3. Altın : S&P500 oranı. Sizce devamında neler olabilir? Fıkrayı bilen bilir atın intikamı çok yakında sinemalarda.

4. Az önce çok zorlayıcı bir test daha yaptım. Windows 10 üzerindeki aşağıdaki videoyu 2160p de hem Google Chrome da hem de Brave de açtım. Elma elma olsun diye. Tabloyu paylaşıyorum. Kesinlikle Google Chrome çok ama çok kaynak tüketiyor. Brave kullanmakta fayda var. Mobil Tablet Linux Mac hepsinde de benzer sonuçlar çıkacağını tahmin ediyorum. Brave çok başarılı.

Seyrettiğim 2160p çözünürlüklü video:
    https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ

Windows 10 Task Manager (Görev Yöneticisi) da görünen kullanımlar:

Az önce BRAVE ile Windows 10 üzerinde de test yaptım. Herşeyi kapattım.

Google Chrome ile aynı anda Brave de sadece https://youtube.com ana sayfasını açtım. Başka hiçbirşey yapmadım. Biraz bekleyip Task Manager da CPU tüketimine baktım. Gözlemlerim hatalı değilse eğer durum şöyle;

Brave %1 CPU tüketiyor ortalama.

Google Chrome %25 CPU tüketiyor ortalama.

Bu durumda Google Chrome benim gözümde artık çöp değerindedir! Yaşasın Brave diyorum artık.

5. Size CNN FOX BLOOMBERG CNBC BLOOMBERGHT gibi ana akım medyayı seyretmeyin izlemeyin diye boşuna demiyorum.

Mikroçip üreticisi direk kendi diyor Metallere ve Epoxy vb şeylere zamanında ulaşamadığımız için mikroçip üretemiyoruz diye.

Fiziki Altın Gümüş Platin Palladyum Bakır bunlara sahip çıkın, ileride çok katmerli olacak fiyatlamalar.

Alıntı Originally Posted by Argus Yazıyı Oku
    Konu fiziki metal eksikliği değil de hastalık sebebiyle azalan otomobil talebi nedeniyle çip üreten şirketlerin ellerindekileri akıllı telefon, laptop göndermeleri ve sonrasında talep birden artınca da sağlayamamalarından kaynaklandığı anlaşılıyor.

"The supply chain bottleneck could end up hurting business. A much stronger than expected recovery in sales and production volumes has contributed to the crunch, but carmakers risk missing out on the demand uplift if assembly lines slow.

When the pandemic forced automakers to temporarily shutter factories last year, leading semiconductor manufacturers reassigned production capacity to companies making smartphones, laptops and gaming devices."

"We continue to manage a number of supply chain issues related to the impact from Covid-19, congestion at various ports, the microchip shortage and severe winter weather over the past several weeks" (*)

(*) https://edition.cnn.com/2021/01/13/b...ers/index.html

fiziki Külçe Gümüş almak isterseniz fiyatlar 6300 - 6400 TL arası. Fiyat cazip. Daha önceki yazdığım yerlerden alabilirsiniz.

Granül fiziki Gümüş kıtlığı başlamış. sanal ve fiziki gümüş arasındaki farkın katlanarak açılması bekleniyor.
    Yaren gümüşte fiyat 6580 sizin fiyat neden ucuz sn sn sadecegrafik.Bu fiyat bugün alınan fiyat

7.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın,aklıma takılan bir soru var,cevaplayabilene şimdiden teşekkürler.Biliyorsunuz Zgold diye Ziraat Bankası nin bir fonu var,BIST den de alabiliyorsunuz.Yarın bir gün banka " ben fonumu feshediyorum" diyebilir mi?Ve fonu alan zarardaysa ,hayır fesh edemezsiniz,diyebilir mi?
    Arkadaşlar ,Brave-Chrome derken benim sorum güme gitmesin lütfen!

8. Dolar 10 olacak deseydim
    Muhalif mi olacaktim
    Gecen sene bu zamanda dolar 6.5 euro 7 felandi
    Dxy e gore ben dolari su an galen 8 goruyorum tabelada.. dolar yeteri kadar dusmedi yani..
    7 altina gelecek yada gelmiyecek sorun uslubunuz
    Gecen sene bu becerikszi berat ve babasi flmb faizini %7.5 lerde tutup %9 ile ev kredisi bilmem yuzde kac la otomobil kredi vererek parasal genislemenin kitabini yazdilar.. parayi ihtiyac sahiplerine degil para ile para kazananlara beles para dagitildi.. tl ye bogunal piyasa 40 milyar dolar civari dolar aldi.. 20 milayr dolar civari altina gitti
    .. dolar artarlen ithalat patladi 50 milyar dolar cari acik verdik.. demek yuksek doviz ithalati da dusurmiuormus.. ne oldu kasima gelince paramiz 2001 krizinden daha degersiz oldu 1994 leri gecmis bile olduk.. sonra o feto dan dah tehlikleli berat mb nin icini bosaltti

120 milyar dolar kimsenin haberi olmadan kamu bankalari uzerinden kimlere satildi..

Senin gibilerin anlamadigi bu duzenin boyle gitmesinin sonu ucurumdu.. 8 de berat 9 da reis o koltukta oturamazdi..
    Gunun sonunda oyle yada boyle baskanimiz enflasyonun sonuc faizin sebep oldugu yalanindan vazgecti.. ve damadin kellesini aldi

yani kartlar yeniden dagitilacakti bunu gordugum icin iddali soylemim devam ediyor

Dolar 7 yada 8 den daha onemlisi bu dovuzin en az 2 sene kucuk bir hatta dalgalanmasi yoksa enflasyon kontrol altina alinamaz artan petrol fiyatlari da cabasi enflasyonun dusurulmesini saglamakda aleyhimize gelismisken

Dolar 7.8 ciktiginda bu ay dayim dolar 10 olacak dedi bana dolar al.. 15 hazirandan once dolar 7 altinda altini 370 de gorecegimizi soyledim ve iddaya girdik..
    Bakalim sonuc ne olacak..

Not benim partim 10 senedir yok oy vermiyorum
    Bu ulke erdogan dan kurtulmadikca iki yakasi bir araya gelmez.. iki ileri 3 geri devam eder..
    Fakirlik alim gucu dusumi devam edecek..

Yani kardesim en azili reis muhalifiyim
    Ama aklim mantigim gerceklerle yuzlesmeme engel degil

Bu satirlari yazarken mb gorevden almislar
    Yukarida yazdiklarim artik cop hukmundedir
    Reis reisligini yine gosterdi..
    Bu satten sonra ne dolar ne faaiz ne enflasyon ne borsa tahmini yapilamaz bu ulkede

Tek umidim pazertesi degisecek bakanlar kurulunda hazina bakani olmasi ama zor
    Cunku
    Yenisakaf cuma gecirmisti mansetten mb baskanina
    Yerli ve milli reisimiz yenisafak yazari prof sahap havcioglunu mb baskani yapti
    Ulke olarak icimizden gececekler ..

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Dolar 7 nin altina gelecege kadar okudum.sonra dolar 7 olacagi okuyunca malum troller grubundan oldugunu anladim..siyasi olarak da 2 muhalif yorum yaparsan trol lafini geri alacagim

.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : buyshell; 20-03-2021 saat: 02:37.

Sayfa 694/1040 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •