Originally Posted by regal1 şeref oğuz adamımdır. sabah gazetesine sırf onu okumak için tıklardım. O da şemsiyeci olmuş.
Originally Posted by Webster Arkadaslar ben sanirim cok uctim ictim Üstadım fazla kaçırma ayarla içtiğuni
Originally Posted by harunlu Üstadım fazla kaçırma ayarla içtiğuni Tamam ustadim da ben bu cakimidir nedir ona gicik oldum
Originally Posted by Webster Tamam ustadim da ben bu cakimidir nedir ona gicik oldum Üstadım neden gıcık oldunuz ki? İsterseniz yeni aldığım bıçağım ile size hafif darbeler vurabilirim... Hazır siz sarhoşken
Originally Posted by myfinans O da şemsiyeci olmuş. haydaaa kimi tutsak elimizde kalıyor. hiç ummazdım. şeyhim aslı yoktur bence...?
Originally Posted by cow_boz Üstadım neden gıcık oldunuz ki? İsterseniz yeni aldığım bıçağım ile size hafif darbeler vurabilirim... Hazır siz sarhoşken Bu computer engineeringde okulda ogrencilere yapiyorlar anlamis degilim 😀😀😀😀😀
Naci Ağbal görevden alındı. 16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olmuş arkadaş yaw şehir dışındaydık ortalık karışmış gene. Cuma satışı bundanmış herhalde ... hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri