Sayfa 328/1009 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Rahat olun.. sakin olun...

Panik yapmayin..

Bu ortamda poz degistirmeyin..

Pozisyonlari ortalik sakinlesince degistirmeye gayret edin dedim...

Syg,
    TL iluzyon

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Uzun bağlayın bu faizlere çok güvenmeyin faizin düşmanı çoktur bağlarken üçe beşe bakılmaz derken yılların tecrübesine göre yazıyoruz.. Stopajında bu ay sın olacağını düşünüyorum. ..hazır kılçıksız yıllıklar varken sıfır stopajlı ve enflasyona endeksli olanlardan bağlamaya bakın. Faiz kararından hemen sonra 100 gram 407 den gram altın almıştım keşke daha çok alsaydım.. Bizim yoldaşlar sanıyorki faizler hep yürüyüp gidecek...yok öyle bir saltanat dünyası. Lale devri bile sonu hüsran olmuştur. Deli naci'de bizdeki tarihteki deli ibrahime benziyordu ama sonu kötü bitti...her zaman uyarıyorum hazır uçan kaçan birşey yokken vadeli faizinizi iyi bulduğunuz yerden seneyi kapatın....

Chucky............. ......yeşil parkalı bebek
    Yazdıkların çelişki içinde olduğunu gösteriyor.
    Bir yanda yıllık faize bağlayın kafası diğer yanda keşke daha fazla altın alsaymışım kafası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Uzun bağlayın bu faizlere çok güvenmeyin faizin düşmanı çoktur bağlarken üçe beşe bakılmaz derken yılların tecrübesine göre yazıyoruz.. Stopajında bu ay sın olacağını düşünüyorum. ..hazır kılçıksız yıllıklar varken sıfır stopajlı ve enflasyona endeksli olanlardan bağlamaya bakın. Faiz kararından hemen sonra 100 gram 407 den gram altın almıştım keşke daha çok alsaydım.. Bizim yoldaşlar sanıyorki faizler hep yürüyüp gidecek...yok öyle bir saltanat dünyası. Lale devri bile sonu hüsran olmuştur. Deli naci'de bizdeki tarihteki deli ibrahime benziyordu ama sonu kötü bitti...her zaman uyarıyorum hazır uçan kaçan birşey yokken vadeli faizinizi iyi bulduğunuz yerden seneyi kapatın....

Chucky............. ......yeşil parkalı bebek
    Gr altin su an 405 TL...

Buyur al gusel kardesim...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. papara 'da 7.38
    güvenilir mi ki bunlara acaba?

6. Arkadaşlar panik yok borsa yüzde 10 düşse dolar 9 lira olsa faizlerde mecbur bankalar tarafından yükseltilecektir. Ayrıca DİBS ler de yükselecektir. Yabancılar satıp çıkacağı için , cds lerde uçacak
    Tüm bunlar olurken faizlerde mecburen yerinde sayacak değildir. Onun için sayın dudunun dediği gibi sakin olun

7.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Yeşil parkalı chucky bebekten sevgilerle...
    Birde Forumda kaç tane yeşil parkalı bebek var anlamadım çift rumuzu mu var arkadaşın çözemedim

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gr altin su an 405 TL...

Buyur al gusel kardesim...

Syg,
    Aldım zaten dudu fazla değil. D*****n kuyruğu bizde hep faizdedir...sen tl yi illizyon görmeye devam borsaya şampiyon demeye tamam buyur.. Senin tuzun kuru nasılsa. Doğruluk marka beyaz peynir yeyip kalamar hayali kurmak her tuzu kuru yoldaşın hakkıdır. ))

Chucky...............yeşil

Sayfa 328/1009 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •