Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten)SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten)SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P
Dün 4111 rakımda kuzularıda kaptı kurtlar zaten)SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P
1. olaylar ülkede faiz artmış %19 dışarıdan sıcak paraya davetiye çıkarılmış. olumlu
2- kur 7.20 ye inmiş 7 altı beklenmeye başlamış. olumlu
3- dow 32 binleri geçmiş olumlu
4- çarşamba günü 1582 tepe geçilmiş ben bile ucuz diye sahol almışım perşembe zararına verdik eve bir hafta et yasağı koydum.
5- petrol sarsılıp yeşil yakmış. olumlu
6- fed para saçmaya devam faızler sabit olumlu 2023 de artırım bekleniyor. olumlu
neden 1582 W kırılmadı.
benim gibi bir çömezin beklediği ve zarar yazdığı
günlük
ne olmuş benim gibilere allahtan 10.52 den sahol kakalanmış 15.82 geçildi diye orda bir putin haberi geldi hadi dedik yarın fed var dow costu dolar düstü ama biz tüm olumluları sildik yukarıda 2500 puan daha indik.
bulut desteğinden döndük. ptsi 5 21 kırarsa ki %80 90 yeniden bir dip görülmesi muhtemel. tek olumlu yön okuduğum kadarıyla bolinger bantları düşüşlerde yatayda duruyorsa ki öyle olmuş mal satılmıyor demek. bunu izliyor olucağım.
Yer İmleri