Sayfa 332/1009 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Dükkân yatırımın yaptıktan sonra betoncu kafasina dönmüş, 5 ay onceki yorumlarinda da %15-16 yi alin oturun demis birinin hala burada önüne gelene ayar vermeye çalışması komik oluyor...

2. Diğer yandan evet bu mevduatlari bu beton kafalara bedavaya kesinlikle kullandirmamak lazim. Artik bunun yolu dolar mi, hisse mi, arsa mi, kripto mu, yazlık mi olur bilmiyorum ama bildigim su ki, bu saatten sonra birikimlerimi benim paramla betonlarini 1 milyon 2 milyona ülkemin ayrani yok icmeye borçla yasamak ne güzel kafasındaki insanina satan müteahhite yedirmek hakikaten çok aptalca olacak....

Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Çok güldüm gerçekten.Alemsiniz.O koltukta verilen sözlerin ne kadar ehemmiyeti var sizce.
    1-2 ay o koltukta kalacağının garantisi var mı?
    Zamanı gelmeden görevinden alınan başkanların günahı neydi.Sanki birilerini dinlemeyip faiz arttırmış veya indirmemişlerdi.
    Ekonımi yönetimine güvenimiz %100
    20 gün önce demiştim. Yanılmadılar.

L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...013130243?s=19

Robin Brooks a göre durum daha kötü görünüyor. Ytd.

Allah sabır versin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İstanbul sözleşmesini ne kafayla iptal ettiler amaç ne
    Kadının beyanı esastır olayında "art niyetliler" sözleşmeden gelen hakları o kadar suistimal ettiler ki. sonunda tepki oldu. sosyal medyada yüzlerce binlerce akıl almaz insanın inanamayacığı örnekler var . yazmayayım.

https://twitter.com/i/status/1370698437549772802

6.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    tether mi alsak, kripto?
    https://twitter.com/IknowF_AI_app/st...854947335?s=19

Bir çok insan çoktan alternatif yatırım fırsatı yaratmış kendine.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    " Fitch,

Türkiye'nin 2021 yılı için büyüme beklentisini yüzde 3,5'ten yüzde 6,7'ye, 2022 yılı için büyüme beklentisini ise yüzde 4,5'ten yüzde 4,7'ye yükseltti...

Fitch, Türkiye'nin 2021 yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 10,5'ten yüzde 11,5'e yükseltirken, 2022 yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 9,5'ten yüzde 9,2'ye indirdi

-Fitch, TCMB'nin politika faizinin bu yıl sonu yüzde 15,00, gelecek yıl sonu yüzde 12,00'ye inmesini bekliyor
    -Fitch, USDTRY'nin bu yıl sonu 7,25, gelecek yıl sonu 7,50 olmasını bekliyor "

vay anasına sayın seyirciler , Fitch Fitchliğini yaptı söyleminden Fitch'in raporundan bal damlıyor dönemine girmiş bukunuyoruz ...

istiyorsa ballama pohpohlama yapmasın ....biraz sıkar...

Bence bunların hepsi iç kamuoyuna dönük havadisler ...
    essah mı diyoon ...

( tam yerine geldi... yalancı çobanlar..)

8.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Aldım zaten dudu fazla değil. D*****n kuyruğu bizde hep faizdedir...sen tl yi illizyon görmeye devam borsaya şampiyon demeye tamam buyur.. Senin tuzun kuru nasılsa. Doğruluk marka beyaz peynir yeyip kalamar hayali kurmak her tuzu kuru yoldaşın hakkıdır. ))

Chucky...............yeşil
    Senden başka bir çaki daha var. O kim?

Sayfa 332/1009 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •