Sayfa 333/1009 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Naci Ağbalın Çarşamba yeni kabineye maliye bakanı olarak girebileceği muhabbeti var sağda solda, faiz artırımlarını kafasına göre yaptığına inanmıyorum bu açıdan bakarsak gayette başarılı idi.
    Olmaz olmaz dememek ihtiyatlı olmak lazım sanki.Tersoların arasına düşmeyelim pazartesi dolar alarak karambolden

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Senden başka bir çaki daha var. O kim?
    yeşil parkalı cadde bebeği o kadar meşhur ki çakması bile peydahlandı,hangisi gerçek acep

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yeni başkan faizi hemen indiremez, mayıs ayını bekler ama Stopaj indirimini de uzatmaz. Geçen ay da Tüik başkanı değişmişti demek ki mayıs ya da sonrasında düşük enflasyon oranları açıklanabilir. Bu da faiz lerin olması gerekenden daha hızlı tırpan lanacağını gösterir. TL nin bir kısmını uzun bağlamak diğer kısmı ile dolarda fırsat kollamak mantıklı.

Ytd.
    Faiz yılın ikinci yarısında yaz aylarında düşer. Uçan kaçan bir şey yok. Eğer yeni MB başkanının uygulamaları piyasa koşulllarına parelel şekilde olursa iş normal akışına döner. Eğer bankalar altı ay gibi vadeye iyi bir oran verirse eylül sonuna kadar ben kendi adıma bağlarım.Çünkü hem stopaj avantajı hem de bu oranları yıl sonuna kadar bulamayız diye düşünüyorumç
    Son düzenleme : Tbey35; 20-03-2021 saat: 21:48.

4. Sn. Dudu'nun mesajına 10k beğeni, 1k retweet gelmiş. ( referans yazılsa daha iyi olurmuş )
    https://mobile.twitter.com/ebolgun/s...45273057689600

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Birde Forumda kaç tane yeşil parkalı bebek var anlamadım çift rumuzu mu var arkadaşın çözemedim
    chucky68 cadde bebeği. eski forumdan

baterist abi. kimliğini belli etmişti zaten. bir soruda gerçeği çıkar...

6. Pazertesi borsa, dolar ve faiz ne olur? İlk tahmini ben yapayım. Dolar ilk başta ciddi bir tepki verse de kurda oluşan dalgalanma bir müddet sonra durulur ve cuma kapanışının bir miktar üzerinde devam eder. Faiz cephesinde ise %19 ve 19.5 gibi oranlar alınabilir. Bursaya gelince aslında normal koşullarda düşüş yönünde açılacağını düşünüyordum. Ama p.tesi borsa yukarı yönlü açılış yaparsa şaşırmam. Beklentim bu yönde. Bu tahminlerimin gerçekleşme ihtimalinin var olduğunu düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Dükkân yatırımın yaptıktan sonra betoncu kafasina dönmüş, 5 ay onceki yorumlarinda da %15-16 yi alin oturun demis birinin hala burada önüne gelene ayar vermeye çalışması komik oluyor...

8. Arkadaşlar bankaya yüksek miktar para yatırılabiliyor mu nakit olarak sıkıntı oluyor mu? Yada sıkıntı yaratmayan banka var mı

Sayfa 333/1009 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •