Sayfa 996/1003 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    pazartesi altın fonu almak istiyorum? iyi yönetildiğini düşündüğünüz altın fonu var mıdır?
    Saf altın fonları arasında yıllık ciddi bir fark yoktur.
    Ne alırsanız alın 3 aşağı beş yukarı aynıdır.
    Bunun tek istisnasını 2018 yılında ıcbc altın fonunda gördüm, diğerlerine bir dönem fark atmıştı.

Mart sonuna kadar alınacak altın fonunun stopajı olmaması avantaj yaratıyor şimdilik.
    Ama fondaysanız altın düşerken yada çıkarken öyle aval aval ekrana bakıp kalınıyor, al sat işi çok gecikmeli.

belki gldtr yada zgold byf'ler değerlendirilebilir.
    Onlarda da stopaj sıfır, ama al satta aracı komisyonu var.

2. Emeklilik fonlarindaki fon dağilimini nasil görebiliriz kap'ta son 5 bildirime bakiyorum portfoy dagilimi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Emeklilik fonlarindaki fon dağilimini nasil görebiliriz kap'ta son 5 bildirime bakiyorum portfoy dagilimi yok.
    Bes fonlarında portföy dağılım raporu 6 ayda bir açıklanıyor. 6 aylık ve yıllık raporlardan görebilesiniz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu yılın başalarında ben dahil herkes borsanın 2000 puanı devireceğini, paranın gideceği en önemli adresin bist olacağını düşünüyordu, sanırım yanıldık, bu saatten sonra ben bistte net bir şekilde ayı piyasası bekliyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu yılın başalarında ben dahil herkes borsanın 2000 puanı devireceğini, paranın gideceği en önemli adresin bist olacağını düşünüyordu, sanırım yanıldık, bu saatten sonra ben bistte net bir şekilde ayı piyasası bekliyorum...
    Bu ülkede her an herşey olabilir. Öngörülemez bir piyasaya sahip olduğumuzdan orta-uzun vadeli projeksiyonlardan uzak durmakta fayda var.

6. yarın ya da hafta içinde TL POZİSYONUMU dovize geçerek değerlendirmek istiyorum..ama dolar almak da istemiyorum...bunu sağlayabilecek fonlar hangileri olabilir?

TDG ---yabancı tahvil içeriği nedeniyle ve abd 10 yıllıklar yıl sonu %2 olması beklentisi ile usd/try den getiri olarak az getirecektir..yani bunu almak yerine usd/try almak daha mantıklı...

ALTIN FONLARI--- GRAM ALTIN---XGOLD----alınabilir ama ons altın fiyat hareketinin riski alınmış olacak...1500 dolara gider deniyor eğer abd 10 yıllıklar %2 ye giderse ...onların yalancısıyım..

YABANCI HİSSE SENEDİ FONLARI -----olabilir mi? teknoloji içermeyen? bu yabancı hisse senedi fonlardan (teknoloji içermeyen) hangi fonların yönetimi iyidr sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1990 da abd 10 yıllık faizleri %9 muş my finans...%12 faiz düşük bence, o yıllar için...stopajıda hesaplarsak..

Sayfa 996/1003 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •