Sayfa 171/804 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Ben de iş yatırımın metroya yardım yataklık yapmaya çalışmadığını hele ki gediktekilerin galip efendiye olan düşmanlığını düşünüyordum. Kafamı kurcalayan şey ise metronun öğleden önce tahtada olmayıp sonradan satışa geçmesi. İcbc ve globalin ise bu işin neresinde olduğunu çözmek zor. Açıkçılar mı yoksa metronun aldığından fazlasını satan yardakçıları mı?

2. Ne olacak böyle. Galip yüzünden tahtalara girmekten korkar olduk. Düşsede alınce dahada düşürüyor pezo.Dikat ile inceleyin. Galibin tahtaları düşerken dajma iş yatırıma paslıyor yada unlu menkule.Yarın buraya giriş yapabirim. Duruma göre. En dibi bulup alan iyi sabır ederse pastadan pay slabiliyor ama o ana kadar bu adam nr kalo bırakıyor nede piskoloji. Galio devam ederse zigzag çizer yarın yukarı kaldırması muhtemel. Akşam kozaları kaldırdı. Lanet herif.

DİĞER SİTELERDEN BİRİNDE DİKKATİMİ ÇEKTİ PAYLAŞAYIM İSTEDİM.

3.  Alıntı Originally Posted by Meteometeo Yazıyı Oku
    5:40 dan yüklü alım yapan arkadaş benim malları aldı galiba.
    Dostum zarar etmeme sebep sen oldun demek, umarım sende en kısa sürede benden aldıklarını fazlasıyla kaybedersin....

Bir tane bile tank muhabbeti yok son 12 saattir.. Haftasonu dönen sohbet hayli ilginçti..

Bari ihale haberini öne al sevgili Nomorebets.. Rüzgar lazım olabilir.

5. acaba beni dinleyen oldu mu ? sanmam... yine sanmam.

önemli de değil.

teknik anlamda ilginç bir oluşum oldu,
    5.4x ikili tepe biri bir kaç sene evvel, biri dün.

demek ki nedir,
    büyük yükseliş olacak ise, 5.40 üstü 2 günlük kapanış gerekiyor.
    dinleyene, anlayana.

aşağıdan geri alım seviyeleri bulabilen var mı ?
    fikir alışverişi yapalım.

ya da şöyle söyleyeyim, teknik bilen var mı ?

6. Daha ne geri alim seviyesi allah askina. Su yukselisin yakaladigim kismi ile sattiklarimi mumkun degil bir daha nugyo'ya yatirmam. Kalan lotlar ile yine bir 5 yil bekleyeceğim sanirim 😂

7.  Alıntı Originally Posted by Hyperion Yazıyı Oku
    Daha ne geri alim seviyesi allah askina. Su yukselisin yakaladigim kismi ile sattiklarimi mumkun degil bir daha nugyo'ya yatirmam. Kalan lotlar ile yine bir 5 yil bekleyeceğim sanirim ��
    -

çok ciddiyim haklı olabilirsin
    ben de emin değilim.

nugyo saplantısını bırakıp, galip'i izleyecek bir yapı kursak daha iyi ama nasıl yapcan işte

8. GO nugyo go günleri yok artık öyle mi? Bu kadar karamsar tablonun sebebi pd/dd oranının yükselmiş olması olamaz değil mi? Bütçede pozitif bir beklenti de mümkün değil anlaşılan. Ver gitsin öyleyse.

Sayfa 171/804 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •