Sayfa 451/1000 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

TCMB/Kavcıoğlu: Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatırım, üretim ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşturulmasına katkı sağlayacağız-Habertürk

TCMB/Kavcıoğlu: Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız-Habertürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk
    Etkin iletişim yapamadığı ortada. Şekildeki gibi.... Etkin olsaydı zaten bütün kanallarda duyardık ama sadece sizden duyuyoruz. )

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Açıklamaya bakıyorum da .. Vah ki ne vah ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Sn. Egeduk , ıslak sopa , hortum içi zincirle sopa kluplerini sağlığa zararlı olduğundan kapatmışlar. Başka isimle hülle yoluyla geri kurulmazlarsa...

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB/Kavcıoğlu: Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatırım, üretim ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşturulmasına katkı sağlayacağız-Habertürk

TCMB/Kavcıoğlu: Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız-Habertürk
    Şaka mı yapıyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Açıklamaya bakıyorum da .. Vah ki ne vah ..
    Ekonomi kanalı - bloomberght - de başkan yok, başka bir ekonomist konuşuyor. magazin kanallarına da biz bakmıyoruz.

8. gün içinde güçlü mesajların gelmemesi sebebiyle 7,92 hala..şaşırtıcı, şu ana kadar yeterli müdahale yok..müdahale gelmez ise 9 a gider gibi

Sayfa 451/1000 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •