Ülke tv de sokaktaki vatandaşa soruyorlar bu rakamdan doları bozarmısın diye vatandaş cevap veriyor hiç dolarım olmadı ama olsa bu fiyattan bozarım diyo
Ülke tv de sokaktaki vatandaşa soruyorlar bu rakamdan doları bozarmısın diye vatandaş cevap veriyor hiç dolarım olmadı ama olsa bu fiyattan bozarım diyo
bir halt olacağı yok.
Değerli Arkadaşlar sıkıntı burada bence,ben bu bahsedilen şahıs ve makamından daha önce haberdar değildim,yeni başkanlık sistemiyle böyle bir sürü makam çıkarıldı ama her şeye yine bir kişi karar veriyor hatta sistemin içinde eskiden beri var olanları da kafasına göre değiştiriyor,belki diğer alanlarda bu durum sorun yaratmaz ama para istikrarı seviyor...
Az önce dükkanı karıştırip viopda yazdım lince uğradim. Ben seviniyorum artık gidecek. Üzülüyorum çok kişi viobda battı yada zarar etti. Ham çökelek türküsü deki gibi Kadir mevlam ikisinin acısını birden göster
Milletin elinden dolarları çoktan aldılar..Üzerine bankalara borç...Dolar sadece malum çevrede ve sağlam muhaliflerde var...Bende 7.9 dan kısa vadeli tl ihtiyacı için sattım...yanlız 7.8 çok sağlam duruyor...aşağı gitmek istemiyor...Bana göre operasyon bitti ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek
Biri bana demişti ki burda da eskiden bunu yazdım bir iki yıl oldu. Bohçacı bunu tarihe gömecek diye kımıl kımıl gömecek gibi
Yok sn. heval yok .... Maç daha yeni başlıyor. Yabancı dedikleri kuruluşlar verdiler gazı raporlarla güzellemeler yazdılar. Avlarını tam hedeflerine çektiler, şimdi keyifle çıtırdatmak için yarışıyorlar. Daha tahvillerden, borsadan çıkacaklar var. Kapının dar olduğunu bildiklerinden askeri düzenle geçeceklerdir. Yoksa ezilen çok olur. Ben Cumaya kadar - Cuma namazı çıkışında açıklama yaptırmamak için - 8,75 ler görür diye düşünüyorum. Ama düşünmek ayrı , eylem ayrı. Sadece yaşlı kafayı yoruyorum. Bugüne kadar düşsünde alayım diye beklediğim şeyi işte Cuma günü alırım belki. Yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım ciddi iştir.
Yer İmleri