Yarın endeks için çok kötü bir gün olacak gibi duruyor, çoğu senet stop olacaktır...![]()
Yarın endeks için çok kötü bir gün olacak gibi duruyor, çoğu senet stop olacaktır...![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Endeks için yarın kötü ötesi olacak görüntüsü var, dolar %+15 şu an. Endekste muhtemelen ilk devre uygulaması göreceğiz
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Analize yeni başladım birşey çıkacağını sanmıyorum. Analiz bitince stop olanları gösteren listeyi yayınlarım...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Merkez Bankası Başkanı'nın değişmesi ile 550 Hissenin 525 tanesi taban, Endeksin de bir günde %10 düşecek kadar negatif ayrışması beni ciddi şekilde yanılttı dostlar...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
"ÖZEL TOLGA TEKNOKENT TEKNOLOJİ OKULU"
izci abi biz bu okulu kapatacaz böyle giderse...
Yer İmleri