Altında gümüşte şu anda fiyat önemli değil.Ben borsada da bu şekilde yatırım yaparım,kağıdı uygun fiyatta yakaladığıma inanırsam spek ne yaparsa yapsın hedefe kadar sürekli alırım.Nasılsa spek bir gün baskıyı kaldırmak zorunda kalıyor.Gümüşte bu sanayi ve yatırımcı talebi varken 25 dolar 26 dolar bildiğin bedava bu fiyat baskılanamaz,artacak ,eh altın gümüş rasyosu denen bişi var iyi kötü altın da yanında gidecek.
benim merak ettigim konu su :
ornek 200Kg fiziki gumus aldiniz bunu nasil sakliyorsunuz ?
Yada 5kg kulce altininiz var . evde kasanizda sakliyorsunuz. sehir disina giderken iciniz rahatmi ? nasil bir cozum buluyorsunuz ?
Gecen aldigim fiziki altinlari bu hafta teslim edecek diye yazmistim sonucta kuyumcu babalarin oldugu sehirde oldugu icin teslimati onlara yapicak seytan dusruyor 3 5 ay babalarin sehrini ziyeret etme saklama belasi onlarda kalsin![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yüzde beş de çok,yakında bize de gelir bu vergi,aslında şu an her anlamda biriktirme için ideal zamanlar,belki son zamanlar.Yüzde 5 ne demek,100 kilo gümüş alsan beş kilosu devlete vergi.(özellikle gümüş dedim altın desem oha diyen çok olur,zaten 100 kilo altın en güzel rüyamda bile bana uzak))))) )
Arkadaşlar bu fiziki saklama muhabbetlerini bence buradan yapmayın.Memlekette kriz var,gerek yok.İsteyen özelden yapsın bilgi alışverişini ,bence.tabi.
Yer İmleri