Sayfa 702/1040 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben bir video seyretmiştim,hindistanda altında alım vergisi yüzde 12 diyordu.İnanamıştım hala da inanamıyorum.Bilgisi olan var mı.
    olacakti ama yapilmadi. Suan %5 olmasi gerek
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Twitter da Sant Bey var . ara sira denk gelirseniz podcast yada videolarina bir bakinin
    Guzel bir aciklamasi vardi Fed para basiyor Ama bu altin fiyatlarina etki etmedi sebebini anlatiyordu diye hatirliyorum

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok bence düşmez.Altının ons bazında da patlaması yakındır.Orada da matematik çok sıkıştı tutamazlar.Altın orda duruyor,sen 800 milyar dolarlık para miktarını sade fed olarak 7.5 trilyona çıkarıyorsun.1.9 trilyon milletin cebine koyuyorsun,ve 2 trilyon daha basarım bu yıl diyorsun,sonra da altın 2011 zirvesinin bile altında kalsın diyorsun.Bu matematik işler mi.)))))) İşlemez ,işlemesi mümkün değil,yakında altın nerde kalmışttık der.4 ay kadar çay sigara molası verdi sayın.Yoksa yön değişmez.

Altında gümüşte şu anda fiyat önemli değil.Ben borsada da bu şekilde yatırım yaparım,kağıdı uygun fiyatta yakaladığıma inanırsam spek ne yaparsa yapsın hedefe kadar sürekli alırım.Nasılsa spek bir gün baskıyı kaldırmak zorunda kalıyor.Gümüşte bu sanayi ve yatırımcı talebi varken 25 dolar 26 dolar bildiğin bedava bu fiyat baskılanamaz,artacak ,eh altın gümüş rasyosu denen bişi var iyi kötü altın da yanında gidecek.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Twitter da Sant Bey var . ara sira denk gelirseniz podcast yada videolarina bir bakinin
    Guzel bir aciklamasi vardi Fed para basiyor Ama bu altin fiyatlarina etki etmedi sebebini anlatiyordu diye hatirliyorum
    Valla ben habire gavurların videolarını seyrediyorum,orda artık gümüş düşer mi diye tartışan yok,ne zaman patlıyacak diye zamanlama konuşuluyor sadece.Altın hakkında da onlarca video seyrettim bu emtia işindeki oyun dünyada borsalarda oynanmıyor,tamamen çakallık.

5. benim merak ettigim konu su :
    ornek 200Kg fiziki gumus aldiniz bunu nasil sakliyorsunuz ?
    Yada 5kg kulce altininiz var . evde kasanizda sakliyorsunuz. sehir disina giderken iciniz rahatmi ? nasil bir cozum buluyorsunuz ?
    Gecen aldigim fiziki altinlari bu hafta teslim edecek diye yazmistim sonucta kuyumcu babalarin oldugu sehirde oldugu icin teslimati onlara yapicak seytan dusruyor 3 5 ay babalarin sehrini ziyeret etme saklama belasi onlarda kalsin

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben cuma çok kilo almıştım üstad. toplamda epey kiloyu geçtim. ama fotoğraf falan yok. (güvenlik sebebi ile :-))

geçen sene takıldım ama sakın gaza gelip fotoğraf falan gönderme. para işlerinde gizlilik esastır. :-)

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    olacakti ama yapilmadi. Suan %5 olmasi gerek
    Yüzde beş de çok,yakında bize de gelir bu vergi,aslında şu an her anlamda biriktirme için ideal zamanlar,belki son zamanlar.Yüzde 5 ne demek,100 kilo gümüş alsan beş kilosu devlete vergi.(özellikle gümüş dedim altın desem oha diyen çok olur,zaten 100 kilo altın en güzel rüyamda bile bana uzak))))) )

Arkadaşlar bu fiziki saklama muhabbetlerini bence buradan yapmayın.Memlekette kriz var,gerek yok.İsteyen özelden yapsın bilgi alışverişini ,bence.tabi.

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn. Patrick Bateman Siparisiniz onaylanip kargoya verildimi ?
    Yes. Bugün verdiler. Yarın ulaşır diye tahmin ediyorum.

Sayfa 702/1040 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •