Şimdi basit bir soru sorayım sana beyaz atlım...
Böyle bir günde satılmayacağını bile bile tabana dünya kadar mal yazmak hangi gerizekalının işidir. yada kime, veya hangi akla hizmet etmektir. Eğer elinde tuttuğun şirketin verilerine güveniyorsan. Tahtada bir savaşın olduğunu göre göre oraya tabana o kadar malı satışa yazmak ne demektir...Sonuçta fırtına dindikten sonra, geminin limana yanaşacağını biliyorsan, o geminin yanaşacağı limanı yakmanın ne manası var. TV leri aç bak Bloomberg te bir aklı evvel çıkmış bu türden satışlar 2 gün sürer diyor. LA salak bizde biliyoruz. Ama bunu bilmeyen gerizekalıyı neden tetikliyorsunda sattırıyorsun. Bırak senin sattığın yeri zaten alıyor adam. neden önüne mal yazıyorsunda tahtanın kalkmasına engel oluyorsun. Şimdi satıp kredi kartı mı ödeyeceksin. Bırak ortalık sakinleşsin 3 gün sonra sat. demek istiyorum......
gerçi ben affımı talep etmiştim. ama olsun.
20-03-2020 tarihindeki borsanın dibine bak. şimdi olduğumuz yere bak.
Burda da bir aklı evvel çıkıp ama Asya borsalarında dolar/tl şöyle olmuştu demesin.
Bugün Türkiye yi ilgilendiren ekonomik veya siyasi veyahut yerel ya da global bir kriz yok. Bir memurun, Personelin adı değiştirildi hepsi o
-------------------------------
Yer İmleri