Sayfa 289/1044 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    yabancı aylardır çıkıyor zaten çıkmakta da haklı kendilerince sebep leri var
    ama bu kez iş farklı boyutta oyuna içimizdeki babalarda katıldı
    sen koskoca bıstte bir cment bir tkuru gibi davranamazsın

eğer sen çıkmak istiyorsan aylardır yaptıkları gibi
    100bin 100bin işlem yaparak çıkabildiklerini kendileride biliyor
    bir anda 100 milyon basmanın anlamı yok
    bu olayların daha çok derler ya operasyon işte olay bundan ibaret

ha tabiki bu garanı devre dışı bırakınca diğer baba hisselerde olmayacak anlamı taşımaz

teknik bir düzeltme ise 1270 haftalık yükselen trend cizgisi 1260 haftalık bb alt band
    buralardan sert tepki beklerim

operasyon ise teknik meknik hak getire
    Abi mesele şu: varlıkların fiyatını ezerek çıkmak çözüm değil. Onlarda biliyor Bu şekilde çıkış yapılmayacağını ama, amaçları çıkmak değil. Varlıkların ederini düşürmek ve düşük fiattan varlıklara sahip olmak
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    *ak parti'li ünal: (kabine değişikliği) cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir-ntv

(23/03/2021 - 11:15:29)
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    *ak parti'li ünal: Cumhurbaşkanının anlaşmaları sona erdirme yetkisi vardır-ntv

(23/03/2021 - 11:18:02)
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Bana kalsa şu anda GARAN a sosyal medya üzerinden baskı yapılmalı. Bu seneki karının cüzi bir kısmını alım yönlü kullansa bu baskı kalkar. Çünkü endeks üzerinde GARAN baskısı müthiş ağır. Diğer tahtalar kalkmaya istekli görünüyor. Eğer bu yöntemi denemiyorlarsa da ileride kurulacak idam sehpasında ilk asılacak ilk alınacak kelle onların ki olur.

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    BİST e GARAN üzerinden vuruyorlar GARAN dışında bir kaç banka tabandan kalkacak.xu30 da birçok tahtada çok az lotlara kademeler patır patır aşağı iniyor. Bu bir kriz değil. Bu bir saldırı. Düşüncemi tekrarlıyorum. Gözünüzü açın ve ne olduğunu anlamaya gayret edin. Çünkü bu size bana yada borsaya yapılan bir şey değil. Açıkça ülkeye yapılan saldırı. Bunu anlayın artık lütfen.
    Evet kesinlikle katılıyorum saldırıyorlar aslında meseleleri çıkmak da değil kimin patron olduğunu göstermek ancak ama 20 yıl ülke yoneteceksin ve bunları tanımadan savaşa kalkacaksın hatta yanına bir sürü R.O.K. gibi ramazanda Ukrayna'da biraları deviren çakma İslamcılar la yalilarda (bu arada herkes ne zaman nerede olursa içmekte serbest bence sorun bunu sanki İslamcı imiş gibi görünüp te yapanlarda ) yaşayan tezgah kuran tiplerle gazaya kalkisacaksin , zerre sevmesemde adam lari içeri atıp 4 yıl içeride mahkum edilmeden tutacaksın sonra hukuk reformu yapacaksın , kendi getirdigin kimsenin dayatmadigi MB başkanını gazete ve aile baskısı ile gece yarısı degistireceksin , dovemeyecegin adamlara sokakta küfretmek gibi sen nazisin sen faşist sin deyip sonra dönüp tarihi geçmişten bahsedip ab hedefimizdir devam edelim diyeceksin bu bize çok çok ağır bedelllere patlar .Bu ülkede insanların servetleri önemli ölçüde gayrimenkuldedir iş insanları hariç borsada paraları varliklarinin azidir genel olarak bu badire atlatılır ama ders alındığı ve alınacağı görünmüyor .
    Tweet terde hükümet destekçisi arkadaşlar bile isyan etmiş bu ne beceriksizlik diye.
    Bence o yalı ve aile içine sızmış tiplerle yol yuruyerek bir hedefe gidilmez daha önceki patronlarını satıp buraya geçen ve akıl veren uşaklar iş zora gelince soluğu san Martin Cayman adalarında alırlar bu platformlarda bence Hakki söylemek , Allah rızası için gereklidir dost acı söyler bu ülke hepimizin benim başka bir ülkede ne malim ne param var herkesin uyarı görevini yapmasını beklerim körü körüne sadakat ve aşk değil zira çok zamandır yanlış adamlar kulağa fısıldayarak işleri daha da kotulestiriyorlar .
    Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Evet kesinlikle katılıyorum saldırıyorlar aslında meseleleri çıkmak da değil kimin patron olduğunu göstermek ancak ama 20 yıl ülke yoneteceksin ve bunları tanımadan savaşa kalkacaksın hatta yanına bir sürü R.O.K. gibi ramazanda Ukrayna'da biraları deviren çakma İslamcılar la yalilarda (bu arada herkes ne zaman nerede olursa içmekte serbest bence sorun bunu sanki İslamcı imiş gibi görünüp te yapanlarda ) yaşayan tezgah kuran tiplerle gazaya kalkisacaksin , zerre sevmesemde adam lari içeri atıp 4 yıl içeride mahkum edilmeden tutacaksın sonra hukuk reformu yapacaksın , kendi getirdigin kimsenin dayatmadigi MB başkanını gazete ve aile baskısı ile gece yarısı degistireceksin , dovemeyecegin adamlara sokakta küfretmek gibi sen nazisin sen faşist sin deyip sonra dönüp tarihi geçmişten bahsedip ab hedefimizdir devam edelim diyeceksin bu bize çok çok ağır bedelllere patlar .Bu ülkede insanların servetleri önemli ölçüde gayrimenkuldedir iş insanları hariç borsada paraları varliklarinin azidir genel olarak bu badire atlatılır ama ders alındığı ve alınacağı görünmüyor .
    Tweet terde hükümet destekçisi arkadaşlar bile isyan etmiş bu ne beceriksizlik diye.
    Bence o yalı ve aile içine sızmış tiplerle yol yuruyerek bir hedefe gidilmez daha önceki patronlarını satıp buraya geçen ve akıl veren uşaklar iş zora gelince soluğu san Martin Cayman adalarında alırlar bu platformlarda bence Hakki söylemek , Allah rızası için gereklidir dost acı söyler bu ülke hepimizin benim başka bir ülkede ne malim ne param var herkesin uyarı görevini yapmasını beklerim körü körüne sadakat ve aşk değil zira çok zamandır yanlış adamlar kulağa fısıldayarak işleri daha da kotulestiriyorlar .
    Saygılarımla
    katılıyorum..
    Ama ev yanıyor ... Tutup ta el dokuması halılarım deyip ağlaşmanın zamanı değil. Elbirliğiyle herkes bir kova su taşımalı sevgili abim.
    karınca misali. Yola çıkan karıncaya sormuşlar.....
    ...
    ...
    En azından bu uğurda yara aldım. şehit düştüm dersin.. benim anlatmak istediğim bu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    TEPTİ GALİBA
    :

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    katılıyorum..
    Ama ev yanıyor ... Tutup ta el dokuması halılarım deyip ağlaşmanın zamanı değil. Elbirliğiyle herkes bir kova su taşımalı sevgili abim.
    karınca misali. Yola çıkan karıncaya sormuşlar.....
    ...
    ...
    En azından bu uğurda yara aldım. şehit düştüm dersin.. benim anlatmak istediğim bu..
    Selim hocam bizde su taşımayalım demiyoruz, hoş bende taşınacak su kalmadı o ayrı konu, ama itfaiye erleri oturmuş pişpirik oynuyor öbürü mangal yakmış antrikot pişiriyor, öbürü hortumu evine çevirmiş çiçek suluyor, yanan evde zarar gören sadece biziz geri kalanın keyfi pek bozulmuş görünmüyor, neyse büyüklerin dediği gibi yakın olduğumuz dostlarla siyaset yaparsak biz kavga ederiz ama siyasiler kolkola yürümeye devam ederler, olan bizim paracıklara oldu inşallah bir şekilde toparlar diye köşeme çekilip umut etmeye devam edeyim.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 289/1044 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •