Sayfa 15/1002 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. IKL de çok iyi ucuz hisseler var portföyde. Fon dağılımını iyice inceleyin bence karar vermeden önce. Ben epey inceledim ve geçen hafta aldım.

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Malum şahıs piyasaya suikast yapmasaydı dolar 7 liranın altındaydı şu an. AFT'nin esamesi okunmazdı. uzun vadelik bir durum yok yani. AFT'yi şu anda almak da resmen rulet oynamak. dolar yine gevşeyecek nasdak çıkmış marsa zaten. AFT bu yılın en kötülerinden biri olacak bence.

Sağlık sektörü fonlarının da bir geleceği yok bence. Virüs mirüs işleri bu sene biterse yüzüne bakmazlar sağlığın. E ne alacaz peki? dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına yani oph, nnf, tkf, gmr vs... döneceğiz.

Bu forumun nasd** kelimesine olan alerjisinin sebebini bilen var mı? ana avrat sövsem sansürlenmiyor nasd** diyince auuvvv.

2. Bu arada TEFAS web sitesine, mutlaka bu browserı yükleyip girin. TEFAS sitesi bu sayede çok hızlı açılıyor. BRAVE. bu Google tabanlı açık kaynak bir web browser. acayip hızlı geziyorum TEFAS sitesini. Tavsiye ederim.

https://brave.com/

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Malum şahıs piyasaya suikast yapmasaydı dolar 7 liranın altındaydı şu an. AFT'nin esamesi okunmazdı. uzun vadelik bir durum yok yani. AFT'yi şu anda almak da resmen rulet oynamak. dolar yine gevşeyecek nasdak çıkmış marsa zaten. AFT bu yılın en kötülerinden biri olacak bence.

Sağlık sektörü fonlarının da bir geleceği yok bence. Virüs mirüs işleri bu sene biterse yüzüne bakmazlar sağlığın. E ne alacaz peki? dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına yani oph, nnf, tkf, gmr vs... döneceğiz.

Bu forumun nasd** kelimesine olan alerjisinin sebebini bilen var mı? ana avrat sövsem sansürlenmiyor nasd** diyince auuvvv.
    nasd** balonu hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. ancak usd/tl belli olmaz.

4. TPF-Tacirler portföy borçlanma araçları fonunun yaklaşık %62’si devlet tahvillerinden oluşmasına ve tahvil faizlerinin dün ciddi yükseliş yaşamasına rağmen %1,69 getiri sağlamış.Ciddi oranda eksi yazması beklenirken %3,8 türev işlemlerle bu kadar getiri normal mi sizce ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Merhaba aranizda yeniyim. Birikimlerimi ayda %5 civari bir kar beklentisiyle fonlarda degerlendirmek istiyorum hangivtur fonlara yonelmeliyim.

6. Merkez kur % - 1,21

7.  Alıntı Originally Posted by ddiibb Yazıyı Oku
    Merhaba aranizda yeniyim. Birikimlerimi ayda %5 civari bir kar beklentisiyle fonlarda degerlendirmek istiyorum hangivtur fonlara yonelmeliyim.
    Hoş geldin. Ama %5 beklenti sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Dünkü düşüş herkesin portföyünü allak bullak etti. Bu işin riski de var. Önce geriye doğru giderek forumu oku. Sonra ufak çaplı alım yaparak piyasayı takip etmeni tavsiye ederim.

8. IBB fonu hakkında bilgisi olan varmı?faizden olumlu,dövizden olumsuzmu etkileniyor?

Sayfa 15/1002 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •