Sayfa 494/602 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz ne yaptınız. Hepiniz nakitte misiniz . Hisse alıp satiyormusunuz. Sizlerde yazın. Şu garanti biraz toparlarsa inanın daha iyi olacak ..
    Satmadım, bekliyorum ..

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz ne yaptınız. Hepiniz nakitte misiniz . Hisse alıp satiyormusunuz. Sizlerde yazın. Şu garanti biraz toparlarsa inanın daha iyi olacak ..
    Ben sabah bir kaç hisse topladım tabana yakın fiyattalardı. Belki kısa sürede karımı alır çıkarım , belki tutarım biraz... zaten bana göre fiyatı düşük hisselerden aldım..

3.  Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Satmadım, bekliyorum ..
    Bende %70 civarında hisse vardı. Bugün %20 daha ilave ettim . Ara sıra Al sat yada sat al yapıyorum. Bir gıda hisse si kaldı almak için bugün yada yarın alirim...

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    genel olarak boğa piyasası 12-18 ay sürer ayı piyasası ise boğanın iki iki katı süre olur rakam vermek yanıltır.şöyle bakmak lazım piyasa 158 e kadar para kazandırma dönemi idi şimdi ise kaybettirme trendine girdi bakın ben kendimi övmüyorum yaşadıklarımdan ders çıkarıp tecrübelerimi birleştirip aktarıyorum darbe dahil birçok kriz yaşadım 28 ocaklı gönderimde borsanın 158 bin iken düzeltmeye gireceğii yazdım bunu söyleyebilen birine rastladınızmı hiç tv lerde veya kuşlu sitelerde ortalık güllük gülistanlık iken uyardık arkadaşın biri sen bistin palasımısın dedi bende o kadar emindimki evet dedim sonuç ortada arkadaşlar akıllı ve temkinli olun garanti taban taban şuan analize gerek varmı sizce...

Nacizane fikrim bunun bir düzeltme olduğu... Ben bu sert düzeltme hareketinden sonra yönün yukarı olacağını ve dolar bazlı ralliye başlayacağımızı düşünüyorum. Haziran ayına kadar böylesi sert hareketler olur sonrasında tırmanışa geçer sanıyorum.
    Dolar bazlı endeks zaten 7 yıldır düşüyor son üç yıldır da dip arayıp duruyordu.. 135 doları dip olarak çalışmış...Yani endeksimiz 7 yıldır ayı piyasasında...
    Ara ara böyle çok sert düzeltmelerle endeksin dolar bazlı zirveye koşacağını düşünüyorum. Her düzeltmede yan tahtalar yavaş yavaş ezilip büyük kağıtların baskılanması çözülecektir.. Kesinlikle ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Ben kılımı kıpırdatamadım. Yön tamamen belli olsun ilave yapacağım. Aklımızı aldılar vesselam...

6.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Ben sabah bir kaç hisse topladım tabana yakın fiyattalardı. Belki kısa sürede karımı alır çıkarım , belki tutarım biraz... zaten bana göre fiyatı düşük hisselerden aldım..
    Sabah çogu kagit taban di alim icin iyiydi biraz aldim . Çorba cikti . Asıl ilave şimdi yaptim . Hayırlısı olsun ...

7.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Nacizane fikrim bunun bir düzeltme olduğu... Ben bu sert düzeltme hareketinden sonra yönün yukarı olacağını ve dolar bazlı ralliye başlayacağımızı düşünüyorum. Haziran ayına kadar böylesi sert hareketler olur sonrasında tırmanışa geçer sanıyorum.
    Dolar bazlı endeks zaten 7 yıldır düşüyor son üç yıldır da dip arayıp duruyordu.. 135 doları dip olarak çalışmış...Yani endeksimiz 7 yıldır ayı piyasasında...
    Ara ara böyle çok sert düzeltmelerle endeksin dolar bazlı zirveye koşacağını düşünüyorum. Her düzeltmede yan tahtalar yavaş yavaş ezilip büyük kağıtların baskılanması çözülecektir.. Kesinlikle ytd..
    İlk ezilen yan tahtaları herkes aşağı yukarı biliyordur. O tahtalar bundan sonra konuk oyuncu gibi takılırlar muhtemelen... YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Saldırıya zemin hazırlarsan saldırırlar adı üstünde bunlar köpekbalığı herkesin moraller bozuk işin şakası bir yana buda geçer dostlar yıl sonu çok farklı yerlerde olacağız sakin kalın naktiniz varsa dediğim seviyeleri değerlendirin ben dediğim gibi 1280 altında yüzde 20 alımı mı yapmış bulunuyorum.YTD...
    Teşekkürler

Sayfa 494/602 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •