Sayfa 395/1009 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. şu saatten sonra doların önüne kimi koysan yer yutar. Ama bizim bilmediğimiz ne var?

Aynen...bana da öyle dediler..
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fiba bu gunlerde arayip kiraz orani yuksrlt diyenlere herkese carsambayi bekletiyor.carsamba ne varsa artik
    Banka bile carsambayi bi goreyim diyor.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dünya ekonomisini elinde tutanlarla oyun oynuyorlar...
    İlk defa para piyasası balinalarını bu kadar kızgın görüyorum. Paranın dini ve milliyeti olmaz derler ama bu sefer yedikleri kazık nedeniyle inatlaşmaya girdiler. Bu hayra alamet değil... Bu adamlar Dünya nın her yerinde piyasa içindeler ve Ülkeler ve siyasete göre değil, karlılığa göre iş yaparlar. Zaten bazı işaretler Ağbal ın son 15 gününde sosyal medyada vardı... Ağbal Londra ile anlaştı ve verdiği taviz ile adamlar parayı yığmaya başladı. Faizin artırılmasına karşı olmalarına rağmen Ağbal dinlemedi ve Londra ya söz verdiği gibi artışı yaptı. Ve esas engel jöleliyi sorgulamaya ve incelemeye başlayınca d*****n kuyruğu koptu.
    Bence bu işin arkasında jöleli var ve Saray devlet içinde devlet gibi hareket ediyor. Zaten yazılıp, çiziliyordu da efsane olarak kalıyordu. Son durumla ayyuka çıktı.
    Balinaların yapılan bir şeyi unutmadığı, yaşadıkları kolonilerde işbirliği içinde ortak haraket ettikleri belgesellerde izlemişinizdir.
    Balinaların kinci yaratıklar olduğunu unutmamak gerekir.
    Fais işinden çıktım ve bu yönetim olduğu sürece yokum. Gerekirse fizikiye hemen geçmek üzere gardımı aldım.
    Bu konuda forumda bana ilham veren Dudu usta, Coutionary Usta ve Deniz43 Usta, Jon Dowes ve RXPU ya teşekkür ederim...

Kişisel görüşlerim olup Yatırım tavsiyesi değildir...

Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    2021 yılı Haziran sonu:
    Dolar: 9.8-10 TL
    Crash tüm hızıyla yolda.!!!!

2.5 yıldır bu sitedeyim.
    tek söylemin crash tüm hızıyla yolda .
    otobanda crash var
    cart curt...

3 ay sonra kaybolursun...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Stopaj oranlarında indirim olmadan önce 1 yıl ve üstü vadelerde stopaj kaçtı mevduatta ?

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Stopaj oranlarında indirim olmadan önce 1 yıl ve üstü vadelerde stopaj kaçtı mevduatta ?
    yüzde 10 du

7. Swap in 1400 olmus anlami nedir

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 200k+ dolar için
    Vakıf 2.1
    Halk 2.3
    Bize söyleyen çıkmamıştı ama biz söyleyelim..

Sayfa 395/1009 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •