Sayfa 272/699 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Hemde bu dönemde

Para bol

Faiz yok

Tek başına iktidar

Dolar 1,20 den 8 lere geliyor.

Yapılması gereken

Doları kamuda kullanmıyacan

Bazı işleri kendin yapacan

Üretim yapacan(Saman ithali)

Borç almıyacan

Köyleri tekrar cazibe merkezi yapacan

Kamuyu küçültecen

Tasarruf yapacan

Savunma sanayi dahil bazı sektörleri cazibe merkezi yapacan elektrik enerji

Güneş ve rüzgara ağırlık verecen

Demokrasi,hukuk,adaletli olacan

VB

Anlamadıktan sonra ha duvar ha bazıları.

Evet keşke koalisyonlu dönemler olaydı kişiler bir birlerini dinleyeydi.
    Dostum tam 30 senedir borsadayım battım çıktım bir sürü kriz gördüm ve tecrübe sahibi oldum.
    Bu parantez içindeki satırlar Yılların borsacısı Tuncay Turşucudan alıntıladım;
    (Ben böyle düşüş görmedim diyenler çok.Ben gördüm.Üstelik bugün gibi 4 gün artarda gördüm 2001 de. 94 de haftada bir mb başkanı değiştiğini gördüm.2008 de haftalar süren düşüş gördüm.Viopun taban olduğunu gördüm.Ardından iyi şirketlerin değerlerini katlamaya devam ettiğini gördüm.)
    ——Tuncay beyin anlattıklarını bizzat yaşadım ve ful maldaydım.—
    Aynen böyle düşünüyorum,burda ideolojik dayatmalarınız beni hiç ilgilendirmiyor,sonuçta ben bu süreçten nasıl daha az zararla çıkar ve bunu yeni bir fırsata dönüştürme çabası içindeyim.
    Y.t.d.

Alıntı Originally Posted by şevketli Yazıyı Oku
    Dostum tam 30 senedir borsadayım battım çıktım bir sürü kriz gördüm ve tecrübe sahibi oldum.
    (Ben böyle düşüş görmedim diyenler çok.Ben gördüm.Üstelik bugün gibi 4 gün artarda gördüm 2001 de. 94 de haftada bir mb başkanı değiştiğini gördüm.2008 de haftalar süren düşüş gördüm.Viopun taban olduğunu gördüm.Ardından iyi şirketlerin değerlerini katlamaya devam ettiğini gördüm.)
    Aynen böyle düşünüyorum,burda ideolojik dayatmalarınız beni hiç ilgilendirmiyor,sonuçta ben bu süreçten nasıl daha az zararla çıkar ve bunu yeni bir fırsata dönüştürme çabası içindeyim.
    Y.t.d.
    Bende 94 den beri varım.

Nakitimde var

Altında

Karton sayesinde evde aldım.

YTD.

Yani daima borsada oldum.

Bugünde algyo aldım dünde temettüleride alacam.

Kredide olanlara sabırlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. bu zaman kadar yazdıklarımızdan dolayı hep kötülendik herkes beni dışladı hiç sorun değil siz yaşayarak öğrenmeye devam edin ben son kez kendi tecrübemi yazayım borsa 158 bin ile tarihi bir zirve yaptı yani 158 bin boğa piyasasının sonuydu.

4.  Alıntı Originally Posted by şevketli Yazıyı Oku
    Y.t.d.
    bunlara ne söylersen ne anlatırsan anlat. kulaklarını tıkamışlar gözlerini kapamışlar. görmezler duymazlar dogruları dillendiremezler. kurulu saat gibiler. hep aynı terane aynı sloganlar aynı söylemler. sen istedigin kadar söyle bunlar idolojilerini dayatmaya devam edecekler. bunların ruhu dışarda bedenleri burda oldugundan. 5 nisan kararlarını deolisyon ları 28 şubatları darbeleri 28 bankayı hortumlamalarını pkk yı meclise soktuklarını ülkenin kaymagını yıllarca müslüman türk görünümde olup kripto yahudiler ermeniler rumlar aralarında paylaşıyordu. bu toprakların cocukları olan iş adamlarına her türlü zorlugu cıkarıyorlardı. şimdi mamaları kesilince türkiyeyi bu toprakların cocukları yönetmeye başlayınca cırlamaları ondan. vs vs vs vs yani bunları anlatmazlar dillendirmezler. görevlerini yapıyorlar. ne söylersen söyle ha oduna söylemişsin ha neydügü belli olmayan istemezüklere. ama bilsinlerki meydan boş degil. ülke sahipsiz degil...

5.  Alıntı Originally Posted by mıstık Yazıyı Oku
    Bu yaptıgım net yoruma verilen patanaj cevaplara bakarakta anlaşılır. latife ama okkalı latife ortalık patinajdan kara duman oldu. ne yapcan bunlarda orta sahayı gecemeyen eski milli takım oyuncuları..
    Anladım ben anlayacağımı sn.mıstık.
    Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Farklı bir yorum yapıldığında ''bunlar'' ile başlayan cümleleriniz de çok manidar. Yolunuz açık olsun, işiniz rast gelsin.

6. Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu’nun şirket merkezindeki 23.03.2021 tarihli toplantısında;

Marksistskaya Sok., No 16, 109147 Moskova / Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi yaptırılmış, değerleme şirketinin 16.03.2021 tarihli değerleme raporu ile şirketin tamamına 15.040.264 ABD Doları değer biçilmiştir. Sözkonusu şirketin %40 hissesinin 6.000.000 ABD Doları bedelle satın alınmasına, bedelinin hisse devri sırasında peşin olarak ödenmesine,*oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bu zaman kadar yazdıklarımızdan dolayı hep kötülendik herkes beni dışladı hiç sorun değil siz yaşayarak öğrenmeye devam edin ben son kez kendi tecrübemi yazayım borsa 158 bin ile tarihi bir zirve yaptı yani 158 bin boğa piyasasının sonuydu.
    Herhalde hayal dünyasında yaşıyorsun.Bir tutturmuşun kötülendik,dışlandık,topikten atıldık,hiç de öyle bir şey olmuyor.Garanti bankasının 2 gün taban yaptığı bir borsada egolarını tatmin edecek 400 hisse topiği varken her seferinde gelip bu topiğe yazıyorsun.

8.  Alıntı Originally Posted by deepbreathe Yazıyı Oku
    Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu’nun şirket merkezindeki 23.03.2021 tarihli toplantısında;

Marksistskaya Sok., No 16, 109147 Moskova / Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi yaptırılmış, değerleme şirketinin 16.03.2021 tarihli değerleme raporu ile şirketin tamamına 15.040.264 ABD Doları değer biçilmiştir. Sözkonusu şirketin %40 hissesinin 6.000.000 ABD Doları bedelle satın alınmasına, bedelinin hisse devri sırasında peşin olarak ödenmesine,*oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Mosalarko kesmez sahip.... Daha büyük olmalı... Dolarları çalıştırın artık lütfen... Döviz pozisyonu artı olan 13. şirketsin...
    Son düzenleme : fortune; 23-03-2021 saat: 20:12.

Sayfa 272/699 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •