-
2- 3 yıl sabredenler bu sahte yükselişte satarlar mı ? Sahte diyorum çünkü ; yerlileri önce melettirip sonra yeşilliği gösterip otlatmaya çalışıyorlar. Bizim yerli kuzular sanıyor ki, bu yeşil otlar hemen kurursa aç kalırız. Oysa bahar yeni başladı. Otlar daha da yeşerir ve büyür. Şimdiden obur olmaya ne gerek var. Asıl şimdi sabır gerek. Yaz geldiğinde iyice semirecekken erkenden kesilmeye razı olamam. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, herkesin asla unutmaması gereken bir şey var.
Türkiye, 450 milyar dolar dış borcu olan bir ülkedir.
Her yıl 25 milyar dolar faiz ödeyen bir ülkedir.
Rezervleri borçlarının yüzde 20'si kadar olan bir ülkedir.
Rezervlerinin en az 150 milyar dolar olması gerekir.
https://www.karar.com/bakkal-hesabiy...r-tvde-1610027
Yilda 25 Milyar dolar faiz odemesi.
Bu borc olmasa, her yil bu miktar kadar para ve yatirimi SGK'ya odesek.
Guzel olmazmiydi.
-
İlk 8 üstü deneme başarısız
-
Bu dunyada kafasi calisan milletlerin emekli sandiklari en guclu hazineleri.
Neden dersiniz. ?
-
Borsayı taban yapanlar TL. swap faizlerini görünce başka yerden TL. bulamadılar. Kalan hisselerini satabilmek için yalandan yükseliyorlar. Ayhan başkan ucuzdan Garan aldım diye sevinirken belki haftaya daha da ucuz olacak.
Dolar ısınma turları atıyor. Ben ucuzken almadım. Ucuz etin yahnisi yenmez diye.
Aslında beceremedim. Gittim 7,90 lardan fulledim ( benzini ) bakalım 9 liraya kadar depoda tutabilecekmiyim yada hovardalık yaparak yakacakmıyım.
-
Arda SOLAr ın telefonu olsaydı. hepimiz zengin olurduk. Adamı SOLDURDUNUZ gitti. Bize haber verirdi , Şak diye 400 bin dolar alır Tak diye 600 bin dolar satardık. Ev araba yı çerez yapardık.
-
Ya bu işte bir terslik var...Faiz yükselince kur düşerdi ...
Adamı şutlayınca şimdi her ikiside yükseldi..
Jölelinin piyasaya sürülmesi sıkıntıların kısa vadede çözüleceği beklentimi de öteliyor..
Birileri de sağlam vurgun yaptı...Geçen hafta düşükten paraları yeşile yatıran kısa vadede bayağı güzel kar yazdı...Şimdi onu birde %20 faize yatırsa kaymaklı kadayıf....
-
Her insanin hayatinda en onemli iki gun, dogdugu gun ve neden dogdugunu ogrendigi gundur.
Mark Twain.
Almanlarin ciddi gazetelerinden biri, her iki Turk'ten biri ulkeden kacma derdinde,diyor.
Bugun Emin COLASAN yazmis.
Nasil kacmasin, Malta icin bile, bir kisinin vatandasligi 650.000 Euro'ya satiliyor.
Ailesini, cocuklarini da say, dunya para, bu adam gidiyorsa, oturup dusunmek lazim.
Hangi ulus, 450 Milyar dolar borclanip, sadece tarikatlari guclendirir.
Bu tarikatler ne uretirler, bu urunun dunyada talebi ya da rekabet kosullari nedir ?
Iki onemli gun diyor Mark Twain, biri dogdugun gun, ikincisi nedeni ogrendigin gun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri