Sayfa 172/804 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Bilanço'nun düzeleceği aşikar.. burada bir sorun yok ama oluşacak pozitif görüntü GO NUGYO GO dedirtecek cinsten olmayacaktır diye düşünüyorum.

Bugün düz hesap 5 dersek, tekrar 10 fiyatını gösterecek güç bilanço değildir. Geçmişteki gibi birilerinin kağıdı sahiplenip taşıması ile olur.

Bunun için de NUGYO'nun güçlü olduğu insider yönünü öne çıkartıp muhtemel bir veya birden fazla projesini öncelikle birilerine çıtlatması lazım. İşte o noktadan sonra yıllardır burada olan eski yatırımcılar çıkıp gider yerilerine yenileri gelir.

2. Ben yıllardır aynı ekibin burda kaldığına inanmıyorum. Zira bu kadar teknik bilen ekip burda bunca yıl neden beklesin. Al satla bile maliyeti sıfırlamış olmalılar. Zararına 5 sene bekleyip sadece zararını kurtardığına şükredip burdan ayrılmak garip olmazmıydı. Projeleri birilerine çıtlatmak yerine sermaye artırımını yıl sonuna kadar yapmak zorunda olduklarına göre hareket etmek daha mantıklı olmaz mı?

3.  Alıntı Originally Posted by basari69 Yazıyı Oku
    YaniltmaOzaman.ytd
    Ben dikkatli olmaları için uyarıyorum herkesin bir bildiği vardır bu kağıtla aramda hicbir bağ yok zamanında 8 tl den bile alıp karla ayrıldım go nugyo go zamanlarindada buradaydim sadece kendi bildiğimi soyledim ama gene dikkatli olun derim.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Meteometeo Yazıyı Oku
    5:40 dan yüklü alım yapan arkadaş benim malları aldı galiba.
    Ben almadım ama bunu yazmanın sebebi nedir amaç nedir ne boş beleş yorumlar var ya şaka gibisiniz. .........
     Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Dostum zarar etmeme sebep sen oldun demek, umarım sende en kısa sürede benden aldıklarını fazlasıyla kaybedersin....

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

5. Nugyo'nun 5 üzerinde kalıcı bir hareket başlatması için,

güçlü bilanço,
    yeni projeler
    ve yüklü bedelsiz sermaye artışı gibi beklentilerin gündeme gelmesi lazım. Tüm bahsettiğim beklentiler 2018 yılına işaret ediyor. Daha öncesinde de illa ki fiyatlamalar olabilir.

Onun haricinde Nurol inşaat, Nurol Holding ve yeni gündeme alınmaya başlayan FNSS'den gelen haberler her zaman sat-al fırsatıdır. Bu şu ana kadar hiç şaşmamıştır. Bundan sonra da şaşması için bir sebep yok.

6.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Nugyo'nun 5 üzerinde kalıcı bir hareket başlatması için,

güçlü bilanço,
    yeni projeler
    ve yüklü bedelsiz sermaye artışı gibi beklentilerin gündeme gelmesi lazım. Tüm bahsettiğim beklentiler 2018 yılına işaret ediyor. Daha öncesinde de illa ki fiyatlamalar olabilir.

Onun haricinde Nurol inşaat, Nurol Holding ve yeni gündeme alınmaya başlayan FNSS'den gelen haberler her zaman sat-al fırsatıdır. Bu şu ana kadar hiç şaşmamıştır. Bundan sonra da şaşması için bir sebep yok.
    Bu hlsse pekülatif olarak her zaman yukarı doğru gidebilir. Bunun bir çok belirtisi var. Gyo ile hiç bir ilişkisi olmayan sadece grubun bir şirketi ile ilgilş bir tank ihalesi olasılığıyla bile çok ciddi oranda hareketler yaptırdılar.

Reel koşullara hissenin gitmesi için ise yüksek miktardaki borçların faiz ve doviz maliyetini eksiltecek borç yükünü kolay taşınabilir yapacak orta dönemli yaklaşık 1.3 milyar likit sağlayacağı stok ve kira geliri kaynağı olmalı.

Bedelsiz konusundaki görüşlerde katılmıyırum. Spekülatlf etki yaratılabilinir belki ama böyle blr finansal yapıya sahip bir şirkette bedelsizin fazla önemi yok, yüksek oranda bedelli sermaye artışının katkısı daha pozitif olur.

7.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku

Reel koşullara hissenin gitmesi için ise yüksek miktardaki borçların faiz ve doviz maliyetini eksiltecek borç yükünü kolay taşınabilir yapacak orta dönemli yaklaşık 1.3 milyar likit sağlayacağı stok ve kira geliri kaynağı olmalı.
    Sizin bilanço okuma konusunda ciddi eksiklikleriniz var. Eğer maksatlı yazmıyorsanız tabi. Önceki mesajlarınızdan da biliyorum. Sadece borçları toplayıp, bu şirket çok borçlu nasıl ödeyecek deyip duruyorsunuz burda. Gyo'ların özellikle proje geliştiren gyoların dikkate alınması gereken bir sürü alt kalemi, detayı vardır. Bir şeyler biliyor havası vermek yerine bilmediklerinizi direk sorarsanız eminim çok cevap veren çıkar. Böylelikle hem öğrenmiş, hem de insanları yanıltmamış olursunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Sizin bilanço okuma konusunda ciddi eksiklikleriniz var. Eğer maksatlı yazmıyorsanız tabi. Önceki mesajlarınızdan da biliyorum. Sadece borçları toplayıp, bu şirket çok borçlu nasıl ödeyecek deyip duruyorsunuz burda. Gyo'ların özellikle proje geliştiren gyoların dikkate alınması gereken bir sürü alt kalemi vardır. Bir şeyler biliyor havası vermek yerine bilmedikleriniz direk sorarsanız eminim çok cevap veren çıkar. Böylelikle hem öğrenmiş, hem de insanları yanıltmamış olursunuz.
    Sadece reel olgular üzerinden yazıyorum hepsi bu, buda sizin beklentinizi okşamıyır yeterince. Bilanço okumada aynı eksiklikleri size yönetsem? Bu 1.3 milyarlık borca karşı şirket kaynağını açıklarken başkaları gibi sadece projelerin değerlerini sunarak mı cevap vereceksiniz? (satılmış üniteleri çıkarmadan, hasılat paylaşımlı olan projelerdeki toprak sahiplerine ait üniteleri çıkarmadan, veya kiraya verilmek üzere rayiç değeriyle bilançolandırılmış üniteleri çıkarmadan)

Madem bilanço okuma yeteneğiniz çok iyi ve daha doğru bilgiler sizde ise, şirketin elinde satılmak üzere stoklarda toplamda kaç ünite kalmış? ve bunların tahmini satış değeri nedir? (satış yapma performansı da ayrı olay elbette) Şirketin yıllık kira geliri nedir? diğer kalemlerden geliri nedir?

Ayrıca bu hlsse gltmez demedim. Oldukça oynak ve ciddi hareketlere açık spekülatif yapıda olduğunu düşündüğümüde belirttim. Ayrıca kaynaklarından bu rakamlara yakın likit üretirse çok iyi primlenmeler olabilir elbette.

Sayfa 172/804 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •