Sayfa 505/1000 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çok güzelleşen kağıtlar var. Ben başka alim fırsatları da olacağını düşünüyorum.

Portföy uzun vadeli.
    Benim dikkattimi çeken şamar oğlanına dönen tüpraş oldu. Pazartesi günü batanlara yazık oldu. Ama şu an itibari ile görünen oyun devam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'da muhalefette bulunan Sol Parti'nin, Federal Hükümet'ine verdiği soru önergesini eleştirdi.

Faşist MHP sözlerine tepki gösteren Bahçeli, MHP ye faşist diyen ağız kirli ve zırva bir ağızdır.

Aynı zamanda itibarsızdır, iftiracıdır, demokrasi değerlerini yok sayan ilkel ve bağnaz bir anlayıştır. dedi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/devl...epkisi-1822970
    Sn.Bahceli, Fasizmin ne oldugunu en iyi Almanlar bilir.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çok güzelleşen kağıtlar var. Ben başka alim fırsatları da olacağını düşünüyorum.

Portföy uzun vadeli.
    Bence de Sayın Başkara. Artık riskli kağıtlardan endeks kağıtlarına geçiş yapmak istiyorum. İlk hedefim Tombul kuş. Elbet pandemi hafifleyecek.

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    konuya yeni arda gelmiş.

orayı göremez burayı göremez.

sen 15inde faizi indir kredi pompalamaya başla bak ne oluyor.

ha korkup yapamayacaksan adamı niye aldın?
    orayı görmez burayı görmez diyenlerin çoğunluğunun elinde ya dolar yok ya da o dedikleri rakamın altında dolar satmış olanlar
    bir halt olacağı yok.

5. Piyasada bu kadar serseri para varken her varlık her fiyatı görür. 0'ıda görür milyon ve ötesini de.

Millet cozuttu NFT denen dijital lale soğanlarına milyon milyon basıyorlar paraları.

İmkansız diye bir şey kalmadı.

6. Hepsini demişsiniz 20 de 1 birini bozdurmuşsun sizde de arda solar taktiği görüyorum ������
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende 8 e ulaşan bi doalrda eldeki dövizlerin ve altının hepsini bozarım

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    orayı görmez burayı görmez diyenlerin çoğunluğunun elinde ya dolar yok ya da o dedikleri rakamın altında dolar satmış olanlar
    nisan ayında soykırım tasarısı geçip bir de
    halk bank davası kaldığı yerden devam derlerse gör gümbürtüyü..

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Piyasada bu kadar serseri para varken her varlık her fiyatı görür. 0'ıda görür milyon ve ötesini de.

Millet cozuttu NFT denen dijital lale soğanlarına milyon milyon basıyorlar paraları.

İmkansız diye bir şey kalmadı.
    Ben şant manukyanı hayretle izliyorum. Bu konuların hepsinin bir noktasında yatırımı var.
    Nft’nin ilginç tarafı dijital çerveler tutmazken, cep telefonunda dönüp bakmadığımız binlerce foto, saatlerce video varken. Biri neden dijital bir esere bu parayı verir bilemedim.
    Sonuçta dijital ürünler en hızlı tüketilen ürünler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 505/1000 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •